Direktlänk till inlägg 11 augusti 2008

SKULDFRIA =)

Av Nenny - 11 augusti 2008 12:54

Idag traskade vi iväg till banken för att slutbetala ett lån. Så nu är vi helt skuldfria. Inga huslån, inget billån, inga studieskulder (blir ju inga nu när jag pluggar heller eftersom jag bara har tagit bidragsdelen...) Ingenting. NADA.

Vi har haft lån på lägenheten, bilen och en hel del annat som vi behövt de senaste åren. Nu är vi av med rubbet!!


Gissa om det känns BRA!!!!! =) Jag är helt överlycklig. =D

 
ANNONS
 
Ingen bild

a-k

11 augusti 2008 13:11

Ja det kan jag tänka mig är en skön känsla, guld!

 
Cornelia

Cornelia

11 augusti 2008 20:28

Va härligt. Det förtår jag att det känns skönt, jag är själv väldigt intresserad av privatekonomi och är mycket för att som ´ni nu har gjort betala av och göra mig skuldfri.
Grattis också till minuset. Ett minus är alltid ett minus även om det är litet :-)
Kram och pepp

http://www.mia-caramia.blogspot.com

 
Marie. Hj

Marie. Hj

12 augusti 2008 20:53

Skönt att inte ha några skulder. Har du tittat på lyxfällan på 3:an någon gång? Ibland blir man arg så man kokar när man ser det programet! Att folk skuldsätter sig upp över öronen det är för mig obegripligt. Och att skita i att betala hyran bara för det är någon "innepryl" som dom hellre vill ha. Det är så sjukt! Vad är det med en del folk?

http://batgirlsblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se