Direktlänk till inlägg 15 september 2008

Utmanad

Av Nenny - 15 september 2008 15:52

Jag blev utmanad av BeaTris och Annalee


5 saker i min frys
Ben & Jerry glass (har inte rört den sen jag gick på detoxen... )
Diverse bär
Rostebröd
Köttfärs
Is (mest på väggarna o i taket haha)


5 saker i min garderob
Kläder
En stor boxboll. (Björnes, vi har inte plats att ha den hängande nånstans)
En gammal kudde som jag sydde i högstadiet. Det står Skid Row på den om jag inte minns fel.
En målarroller med blå/lila färgrester på
En låda med lite minnessaker från min barndom


5 saker i min bil
Cd-skivor
En dymanoficklampa (alltså, det behövs inga batterier i den utan man pumpar lite i ett handtag och sen lyser den ett tag. Mucho smart!!)
En Vägatlas
Tomma vattenflaskor
Ett litet verktygsset


5 saker i min handväska (har sällan väska men när jag har det så är det:)
Mobil
Plånbok
Nycklar
Ev Kamera
Ibland en vattenflaska


5 saker i mitt badrumsskåp
Deo
Borste
Diverse mediciner o piller
Floursköljning
Febertermometer


Ni som känner er manade kan bli utmanade. =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se