Direktlänk till inlägg 23 september 2008

Det tar för mycket energi

Av Nenny - 23 september 2008 07:20

Allt tar för mycket energi just nu. Skolan tar väldigt mycket mer energi än jag vågade tro. Det är svårt att hänga med i tempot och allt är mer eller mindre helt nytt för mig. Jag fick tillbaka en uppgift igår som jag var supernöjd med men som jag inte fick godkänt på. Det tog musten ur mig. Nu måste den arbetas om och nya uppgifter kommer på alla 3 kurserna denna veckan. =(


Maten tar enormt mycket energi. Att tänka på allt jag äter hela tiden. Jag borde inte äta ditt, jag vill ha datt, vad ska jag äta istället, sugen på allt hela tiden, planera osv. Att ha tankefokus på det hela tiden tar också en jävla massa energi. Så jag är inte på topphumör just nu.


Igår var jag dessutom sugen på varenda maträtt i hela världen. Ungefär var 5e sekund poppade nåt nytt upp i skallen på mig. Lasagne....... Panacotta...... Chips....... Pizza....... Kolasnittar....... Muffins...... Godis...... Kokt ägg osv. Så höll det på hela kvällen. Jag kröp ihop till en boll i soffan och bara låg. Helt nerslagen. Känner mig dränerad på nåt sätt. Ingen kraft att ta tag i saker. Kanske behöver lite solljus på kroppen. Har knappt varit utanför dörren förra veckan. Jag sticker till affären då och då men det är också allt. Annars sitter jag bara inne.

Skulle väl vilja hitta på nåt. Bara åka och shoppa lite eller komma bort hemifrån lite. Nån liten utflykt kanske. Men med ett banksaldo på 17 kr (japp 17...)  så kommer man inte så långt. Och det blir nog inte så mycket över nästa lön heller. Bilen ska snart på service och Björne ska köpa lite födelsedagspresenter till mig har han sagt.


Tror jag får göra så att jag lägger viktminskningen på hyllan ett tag. Jag måste lägga fokus på skolan nu. Det är viktigare. Jag vet inte om det blir en långvarig paus eller om jag är tillbaka om ett par dag. Det får tiden utvisa. Men just nu känns det som enda utvägen.


Nu: frukost.
Resten av dagen: Plugg, plugg, plugg, plugg och lite mer plugg.


P.s Tack till alla som svarat på enkäten. Är det nån som inte svarat än så går det bra ett litet tag till. Vi är tacksamma för alla svar!

 
ANNONS
 
BeaTris

BeaTris

23 september 2008 07:50

Gör det du mår bäst av, just nu kanske du behöver den extra energin i form av det "förbjudna". Det är ju lite grått & trist & man får försöka hitta kraft i dom små sakerna. Mycket värmeljus & the blir det här. Du kommer igen tids nog & som tröst så går det inte bra med mat & godis här heller, kan inte låta bli, men då får det väl vara så, måste må bra också.

*Kram*

http://beatris.bloggagratis.se

 
emmy

emmy

23 september 2008 17:48

Man måste lyssna på sin kropp. Ibland är det lixom inte läga att satsa på nyttig mat. men men kan alltid försöka lite så man inte kämpat ner sig massa kilo förgäves! Lycka till med pluggandet! Kram

http://smaljeans.blogg.se

 
Christina

Christina

23 september 2008 21:17

Ja du,man kan inte alltid vara på topp.Känner igen det där när man är så trött på att hålla koll på varenda liten matbit man stoppar i munnen.Kanske kan vara en bra idé med en kort paus så att du får gnistan tillbaka igen.
Christina

http://cinna71.wordpress.com

 
Annalee

Annalee

24 september 2008 09:07

Hoppas du får tillbaka din energi snart så du kan tänka på maten igen, du var ju så duktig tidigare och du kan igen, det vet jag! Kanske en liten promenad om dagen kan göra susen?!?!
Lycka till med pluggandet!!
Kramis!

http://aleelin.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se