Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Kan de inte bli klara snart??

Av Nenny - 25 september 2008 13:07

Det springer massa folk in och ut i lägenheten nu. Det är minst sagt jobbigt. Kan inte slappna av för 5 öre. De verkar vara klara med det ena fönstret i alla fall. De håller på med det andra nu.

1½ timme har de hållit på nu. Men så gick de ju på lunch mitt i allt också. Börjar bli småkallt om fingrar och fötter.

------


Update: Klockan är nu snart 14 och de har pysslat med fönsterna i över 2 timmar. Uhhh.. Jag är stel i nacke och rygg efter att ha tvingats sitta i soffan hela dagen. Jag har knappt ätit nåt och jag ska ha möte med killarna i skolan kl 15.00 Känner att huvudvärken är på väg tillbaka.

Men lite fick jag pluggat på CSS kursen i alla fall. Vet inte om det blir så mycket mer idag. Det ska ju flyttas tillbaka möbler och datorn ska in i köket igen. Vi måste fixa nån mat efter mötet och jag känner mig som mossa i huvudet just nu. Urk....


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se