Direktlänk till inlägg 6 oktober 2008

Fyller år idag! =)

Av Nenny - 6 oktober 2008 18:22

Tusen Tack för alla era inlägg. Ni har så rätt så. Allihopa. Ni ger mig många tankeställare.
Jag försöker desperat hitta rätt "metod" och det ska helst ge resultat direkt. Nu på en gång.


Planen var nu egentligen att ge mig själv ett år till. Köra stenhårt och hoppas på det bästa. Skulle inte det funka så skulle jag skita i det. Men jag ser ju det nu, när jag själv läser igenom vad jag skriver, hur illa det låter. Desperat. Jag stressar jävlar i det för att nå resultat. Jag hittar inte balansen. Den som är så viktig mellan mat, motion och livskvalitet.
Jag pressar mig själv till fördärv när jag tvingar mig själv till saker. Detta måste (som allt annat egentligen, jag har bara inte riktigt sett på det det på det sättet innan) komma inifrån. Inte vara påtvingat utifrån. Inte då att nån annan tvingar mig att göra saker, nej nej. Det är bara mig själv det här handlar om. Me, Myself and I. Men jag försöker nog tvinga mig själv till vissa mål och prestationer. Så det där med "ett år till" är redan slängt i papperskorgen. Mitt sunda förnuft och jag är väl kanske inte alltid överens. Låter ju som jag har värsta personlighetsklyvningen här nu men det får jag ta... hehe.
Jag får helt enkelt ta det lite lugnare. Inte sätta en massa krav o press på mig. Utan verkligen känna efter. Vad är det jag gör, vad är det jag behöver, varför gör jag si eller så, hur mår jag egentligen... (Ändrar mig säkert imorgon igen och hittar nåt nytt jag försöker mig på ;) eller vad tror ni??)


dator


Nåja. Idag fyller jag alltså år. 31 stycken. Redan igår fick jag en helt fantasktisk present. En bärbar dator!! Jag var helt stum när jag öppnade presenten. Visst hade jag skrivit det på önskelistan men jag trodde ju aldrig nånsin att jag skulle få en. =) Men den är väl behövd. Nu kan jag sitta och plugga i vardagsrummet och Björne kan spela i köket. Nice!!


Fick även ett presentkort på Friskis o Svettis!! Äntligen!!! Det är ett stort steg i rätt riktning. Första passet blir redan på torsdag. En gång i veckan ska jag börja med. Det är ju ändå ca 5 mil att köra tur o retur dit... Sen får jag se om jag utökar.


Björne har även bokat ett hotellrum i Göteborg i helgen! =)

 
 
Marie. Hj

Marie. Hj

6 oktober 2008 18:50

Grattis på din dag!
Kul att läsa att du inte kommer att ge upp. Men det är så svårt så svårt när man sitter fast i det. Men du vet ju själv hur bra man mår när man äter riktig mat med mycket grönsaker. Förresten, var tog grönsakslådan vägen? Det verkade ju jättebra att få hem det till dörren.
På´t igen nu bara! Jag ska försöka sporra dig...
Kram

http://batgirlsblogg.blogspot.com

 
Annalee

Annalee

6 oktober 2008 19:32

Jättegrattis!!!!
Nu kämpar vi tillsammans tycker jag, så ska du se att det blir minus!
Pepp pepp kram kram

http://aleelin.bloggagratis.se

 
emmy

emmy

6 oktober 2008 19:42

Idag har jag haft ett litet bryt, men nya krafter har smygit sig på, nu drar jag med mig dej till nya tag imorgon! heja oss! Kram

http://smaljeans.blogg.se

 
Coyntha

Coyntha

6 oktober 2008 21:44

GRATTISS gumman!!

Bra start med F&S... det är första steg!!

* kram *

http://www.coyntha.wordpress.com

 
miranda

miranda

6 oktober 2008 22:46

grattis på födelsedagen. å lycka till

http://rosabubbelgummi.blogspot.com

 
Anna

Anna

7 oktober 2008 00:23

STOOOOOOOOOORT Grattis och fortsatt lycka till! En dag i taget, inte stora steg långt in i framtiden ;)

http://onestomachfluaway.blogg.se

 
Ingen bild

Cee

7 oktober 2008 08:09

Stort grattis i efterskott...
Fina presenter du fick
kram Cee

 
BeaTris

BeaTris

7 oktober 2008 11:23

Grattis i efterskott, inga dåliga presenter. Läste igenom ditt viktinlägg & känner som du, man vill ha resultat med en gång, man ger sig på utmaningen & lyckas ett tag sen tappar man motvationen. Men det finns ju bara ett vettigt sätt & det är ju balans, det gäller bara att hitta den & orka hålla fast vid den. Jag är dock övertygad om att du kommer lyckas, men låt det ta tid.

*Kram*

http://beatris.bloggagratis.se

 
Angel

Angel

7 oktober 2008 19:09

Grattis på din Dag! Hipp hipp Hurra!

Läser lite kort om det du har skrivit tidigare och jag tänker att du kanske är lite hård mot dig själv. Låt allt ta sin tid och ta en dag i taget. Och en sak är viktigt...mycket viktig har jag kommit fram till. Det är att man ska acceptera och tycka om sig själv hur man än är, då går allt så mycket lättare. Du fixar detta ska du se.

Angel

http://angelwings.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

7 oktober 2008 19:23

Ett STOR GRATTIS en dag efteråt. Hoppas du hade en alldeles jättemysig och härlig födelsedag. Du är en sån fin människa och banna dig inte allför mycket för det här med vikten. Du duger som du är och kommer säkert finna en väg som går att leva efter. Massa kramar till dig

http://mallingen.blogspot.com

 
anna

anna

7 oktober 2008 19:55

Grattis på din dag

Jag tror att du är för hård mot dig själv. Jag var det jag också och lyckades inte, nu har du sagt ett år till och det kommer du att lyckas med. Ha inga förbud och kör tallriksmodellen och motion så ska du se att du kommer att lyckas. Jag håller på att pröva den det är bättre att skynda långsamt så att man inte blir så stressad av att gå ner fort. Det är lättare att misslyckas då.

Kram och lycka till
anna

Kram
anna

http://annassmalaliv.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

7 oktober 2008 21:23

Grattis på födelsedagen!

Läste just ditt tidigare inlägg. Säger bara en sak - tänk inte för mycket och ge för allt i världen inte upp! Andra har redan skrivit kloka ord till dig. Heja, heja!

http://lindasvikt.wordpress.com

 
Ingen bild

a-k

7 oktober 2008 21:53

´Grattis i efterskott! Kul med en alldeles egen dator..:)

 
c

c

8 oktober 2008 08:44

GRATTIS TILL DIG!!

Det är nog mitt första besök hos dig, känner inte igen mig i alla fall.. Fin och trevlig blogg!

http://cettciliasklotter.blogg.se

 
kamilla

kamilla

9 oktober 2008 14:32

Grattis i efterskott :)

Lycka till med raset ;)

Å man blir så glad speciellt då man får saker som man inte ens tänkt på att man kan/ska få hihi
Fick också en bärbar dator av karln min för några månader sen "tycker du behöver den till ditt bloggande" haha så gulligt.

Gillar omtänksamma människor som tänker till ite ;)

Trevlig blogg :)

http://finnsanglar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards