Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Vår dag i Göteborg (Och det blev rätt långt inlägg...)

Av Nenny - 12 oktober 2008 20:21


Björne hade bokat ett rum i Göteborg som present till mig. Det strulade lite direkt från första början. Han skulle få en faktura skickad till sig efter att han bokat på nätet. Efter ett par veckor hade den fortfarande inte dykt upp. Han skickade mail och fick till svar att allt var ok och fakturan skulle komma. Ingen faktura dök upp. Detta var typ 5 dagar innan vi skulle åka. Han berättade om vad som var på g och jag fick välja om vi skulle åka eller inte. Det blev en stunds tvekande. Vi har verkligen kasst med pengar nu och vi har även bokat ett rum i Malmö i nov. Klart jag ville åka. Men vi var ju tvugna att tänka igenom det innan vi  bestämde oss. Men nu bestsämde vi oss för att sticka. Vi körde upp på lördagen och checkade in. Rummet var på Hotell Kärralund. Dvs Lisebergs egna camping. Men detta var alltså ett hotellrum. Vi funderade på om vi skulle ta spårvägen in till Liseberg men vi kom fram till att det nog blir bättre att köra. Så hopp in i bilen och försöka hitta parkering i närheten av Liseberg. Det var INTE ALLS kul att köra bil där. Konstiga korsningar, spårvagnar överallt och folk som gick och cyklade kors och tvärs över vägen. Men tids nog parkerade vi i nåt parkeringshus. Vi gick in på Liseberg och gick bara runt ett rätt bra tag. Bara gå runt och mysa. Vi kollade in vad vi kunde tänka oss att åka. Det var bara Balder som var intressant för oss. Så vi traskar dit för att åka. "Stängt pga tekniska problem" Nehe. Så det blev inget åkande. Vi spelade i arkadehallen och på lite chokladhjul. Vi vann ett jättetoblerone!! På nr 16, vårt lyckonummer, dessutom!!


Sen hade jag tänkt att vi skulle gå in på Universeum. Men när vi kom dit var klockan halv 6 och de stängde kl 6. Nehe. Så det sket sig också. Vi bestämde oss för att sticka till hotellet och mysa med lite mat, snaxs, godis och film istället. Vi gick in på Ica Focus och handlade lite. Och jösses vilken affär!! Ett enormt sortiment av typ allt. Jag blev helt till mig där inne. Gick hylla upp och hylla ner och bara tittade och dreglade. Vi gick ut med en korg fylld av diverse onyttigheter samt en god kycklingsallad.


Nåja. Tillbaka till "hotellet" då. Vi såg film och åt. Under tiden börjar grannarna festa och det blev bara mer skrålande ju mer klockan blir. Suck. Vi försöker se en andra film men grannarna blir bara mer och mer högljudda. Vi tröttnar och är rejält irriterade. Att gå och säga till hade inte hjälpt alls kännde vi. Vi satt ett tag och funderade på hur vi skulle göra. Vi kunde konstatera att grannarna inte tänkte vara tysta i första taget. Det var värsta korridorfesten där ute. Folk gick mellan rummen och festade. Suck. Klockan var runt 10 när vi helt enkelt bestämde oss för att dra därifrån. Vi packade helt enkelt ihop alla våra prylar och stack. Vi körde alltså hem. Även om det tog emot och kändes som slöseri med pengar så gjorde vi det. Och jag ångrar det inte. Det blev alltså inge bra alls den resan. Men men. Det var trots allt skitmysigt att bara strosa runt på Liseberg. Jag och Björne.


Inget hotell jag rekomenderar alltså... Hotell Kärralund.

Men det är helt ok. Jag är glad att vi körde hem! En erfarenhet rikare.


(Tog bild på jättetobleronen men jag bloggar på den bärbara nu och har inte orkat fixa med foton o sånt här än... Så det kommer sen nån gång)

 
ANNONS
 
Anna

Anna

13 oktober 2008 22:42

Ajajaj, vem ska äta tobleronen? ;)

http://onestomachfluaway.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se