Direktlänk till inlägg 23 oktober 2008

Träningen igår.

Av Nenny - 23 oktober 2008 19:48

Gårdagens träning var helt underbar! Helt fantastisk faktiskt. Jag testade ledare nr 3 (Elisabeth hette hon) och hon var RIKTIGT bra. Hon körde bra musik i en bra blandning, hennes upplägg var toppen och hon peppade oss till max. Det var en riktig fullträff helt enkelt. Gick i ett glädjerus resten av kvällen.

Har 2 till ledare att testa av (tror 2 i alla fall) innan jag bestämmer mig.

Idag har jag sådär lite skön träningsvärk jämt spridd över hela kroppen. En rejäl genomkörare alltså.


Behöver jag säga att jag verkligen är glad att jag äntligen börjat träna!!! =)


Jag har suttit o försökt planera nästa vecka lite. Vi får ut 2 st hemtentamen samtidigt, en bilduppgift som ska in och en annan deadline på min 3:e kurs. Och jag är redan skitnervös. Tänk om jag inte klarar det. Tänk om jag inte hinner. Tänk om.... Tänk om.....

Jag vet att jag inte ska tänka så men det gör jag.

Ska verkligen försöka få in 2 träningspass under veckan också.


 
ANNONS
 
Christina

Christina

23 oktober 2008 20:20

Jag känner också för att börja träna någonting.Var inne och kikade på simhallarna men tyvärr så passade inte deras öpeetider för mig.Får väl nöja mig med raska promenader så länge.
Christina

http://cinna71.wordpress.com

 
Mona

Mona

24 oktober 2008 08:32

klart du ska iväg och träna. hjärnan behöver ett break från allt pluggande, den orkar inte mata på hu rlänge som helst (i alla fall inte min)..-

http://mittimittliv.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

24 oktober 2008 09:06

Attans hade skrivit ett långt inlägg,men jag glömde fylla i uppgifterna så det försvann.....*arg*
Jaja sammanfattar då ;) Kul med träning,skulle vilja träna mer än vad jag gör,men finns inga mer pass som tilltalar mig.
Ja det var i korthet det jag skrev ;)
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
Emma

Emma

24 oktober 2008 19:31

vad härligt med ett sådant pass. Det gör ju väldigt mycket att man tycker om musiken! Tiden går fort då :)

http://twentysomething.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se