Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

Sista veckan.

Av Nenny - 28 oktober 2008 13:07

Hej Vänner!

Jag är inne i sista veckan på denna etappen i skolan. Nu händer allt på en gång. 2 st hemtentamen, en examinations uppgift och en projektdeadline.

Så jag kommer att vara frånvarande större delen av veckan skulle jag tro.

Hann dock med att träna igår. Superskönt som vanligt!!


Nästa etapp blir förhoppningsvis lite lugnare och jag tänker börja tänka på vikt, mat och träning igen! Jag har visserligen bara varit på friskis 4 gånger men jag känner att det funkar och att jag verkligen är igång med det nu!!

Ska bli skönt att komma igång med mat och sånt igen!! Verkligen. Och bloggen ska bli en viktblogg igen. Promise!! Fast lite annat blir det ju också... hehe.


Vi ses snart!!

Ta hand om er där ute!!

 
ANNONS
 
Christina

Christina

29 oktober 2008 08:51

Ja,jag börjar köra helt fullt på den andra sidan.Anledningen är att jag tycker att man inte kan ändra så mycket på mallarna inne på wp som man kan göra inne på bloggspot.
Christina

http://christinasbloggsida.blogspot..com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se