Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Måste skriva av mig i ett litet litet inlägg

Av Nenny - 30 oktober 2008 09:57

Har lämnat in 1 Hemtenta och en av uppgifterna som ska in denna veckan. Kvar har jag den andra hemtentan och en uppgift till. Ska in på fredag resp söndag.

Men jag märker att jag inte haft tiden på min sida för att känna att jag kan allt som jag borde kunna. Så det känns inte alls bra just nu. Men jag får göra det bästa av det. Lämna in det jag kan nu och sen komplettera på nån omtenta senare. Jag kan nog inte göra mycket mer än så just nu. Eftersom ALLT har tagit så väldigt mycket tid så blir det som det blir. Det är inte så att jag inte tagit den tid jag behöver, nej nej. Jag har jobbat måååååånga mer timmar än vad som avsetts i kursplanen. Men jag trodde inte att allt skulle ta såååå lång tid. Nu är jag lite klokare till nästa etapp i alla fall. Måste jobba  hårdare och mer då.


Nu måste jag jobba vidare. Vi hörs nog till helgen igen!

 
ANNONS
 
camilla

camilla

30 oktober 2008 13:06

Usch ja. Jag är inte avundsjuk om jag säger så ;)
Det här med att läsa det har/är inte min starka sida.Jag bara hatar det.
Men det är ju tur att vi är olika ;)
Lycka till nu och plugga inte ihjäl dig bara.
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
cHRISTINA

cHRISTINA

30 oktober 2008 13:08

Hej!
Jag har utmanat dig!
Christina

http://CHRISTINASBLOGGSIDA.BLOGSPOT.COM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se