Alla inlägg under oktober 2008

Av Nenny - 21 oktober 2008 17:17

Ja igår blev det sjukt mycket att göra med skolan. Vi har deadline på söndag och saker har tagit lite längre tid än vad vi först trodde. Så igår satt jag i stort sett hela dagen och jobbade med det. Blev dessutom inte klar så imorse gick jag upp halv 6 för att göra färdigt.


Jag åt nog faktiskt inte så värst mycket mer mat än så igår. Jag glömde väl bort att äta. Kände ingen hunger heller. Rörde ju inte speciellt mycket på mig heller... ;)


Det ÄR jobbigt med skolan nu. Det är så mycket som ska göras och läras in. Och jag blir lätt grinig och irriterad för att jag inte hinner ha nån fritid. I stort sett all min tid går till att plugga nu. Igår skulle jag tränat på kvällen men det kände jag att jag var tvungen att hoppa över för att hinna med skolan. Det blir ju ändå ca 2½ timme jag är hemifrån. Och sen duscha och äta när jag kommer hem. Men jag har spanat in ett pass imorgon istället som jag verkligen hoppas jag kan gå på. Hoppas hopas!!


Nu är det föreläsningar som gäller i några timmar framöver...


Yes yes.

ANNONS
Av Nenny - 20 oktober 2008 06:03

Gomorron gott folk! Idag är det Efit (Ett foto i timmen).

Jag är uppe med tuppen idag efter att för en gångs skull ha sovit ganska bra. Gick o lade mig runt 10 tiden igår så jag har sovit vad jag ska.


5.45: Måndagsvägning. Idag blev det plus 0,6 kg.


frukost

6.31: Äter frukost. Rykande hett te, mackor och tända ljus. (Ja ljusen åt jag ju dock inte ;) hehe)


fröig

Bonus: Supergott bröd. Massor med frön inne i brödet. Linfrön, solros och pumpa. 10,6 g kostfiber / 100 g. Det är visserligen sötat men förbannat gott. =)


318

7.18: Saldo på kontot: 318 kr.... =(


trick or treat

7.48: Trick or Treat! Det firas Halloween i World Of Warcraft!! =)


dusch

8.26: Dags att duscha


möte

9.57: Snart dags för möte med projektgruppen i skolan. Förbereder mitt anteckningsblock.


virus

11.52: Mötet är slut och mitt virusprog har gått igång under tiden. Den hittar 2 virus sen står den och tuggar på 99% i över en halvtimme. JAG HAR INTE TID MED SÅNT NU. Gahhh.


datorhörna

12.19: Virusprog står fortfarande kvar på 99%. Jag försöker sysselsätta mig med att bygga en liten datorhörna i sovrummet. Måste nog ha en "pluggplats". Som det är nu så sitter jag hela dagen framför samma dator. Vare sig jag pluggar, bloggar, spelar, surfar eller vad jag gör. Det blir inge bra i längden.


siffror

14.22: Pluggar pluggar pluggar. Skriver kordinater på bilder...


räkning

15.32: En räkning dimper ner på hallgolvet. Alltid räkningar. =( Aldrig nåt skoj...


mat

15.56: Jag tar en paus i mitt intensiva pluggande och gör lite mat.


kottis

17.33: Pluggar pluggar pluggar. Kottis och tvättis gör mig sällskap som tur är.


soffläge

19.17: Soffläge. Jag är inte färdig med pluggandet, men jag är helt färdig i huvudet i alla fall. Som mossa ungefär... ;)


simpsons

20.00: Som tur är börjar Simpsons och jag kopplar bort hjärnan ett tag. Passande bild, eller hur?! ;)


macka

20.47: En torr macka. Försökte plugga lite till men det sket sig.


öga

21.43: Borstar tänderna och ska snart lägga mig.


Det var allt för idag! Tack för att ni tittade in! =)

Ses nästa gång!!

ANNONS
Av Nenny - 19 oktober 2008 16:29

Jessica... Är det kanske stegräknare.se du tänker på?? Låter som den.


Av Nenny - 17 oktober 2008 08:30

Igår blev det i alla fall träning! Och känslan som sitter i efteråt, i flera timmar efteråt, går fan nästan inte att slå. Även om jag 3 - 4 gånger på passet känner att jag håller på att dö så är det absolut värt det. Den där "jag håller på att dö" känslan kommer främst när vi kör situps, armhävningar och när vi ska småjogga runt i cirkel. Hoppas jag slipper den snart.
Jag hörde två kvinnor som pratade innan passet. Den ena sa att hon var tveksam på om hon skulle ta sig till träningen idag (det var väldigt tråkigt väder) men sen hade hon sagt till sig själv: "Har jag nånsin ångrat en träning? Nej självklart inte" så hon hade stuckit och tränat i alla fall. Och det är väl så man måste tänka när det är lite småjobbigt?!
Jag har inte kommit till det stadiet än. Jag längtar redan efter nästa pass. Jag vill träna mer, mer. Jag tänker till o med gå 2 pass nästa vecka. Hoppas bara inte skolan kommer ivägen.  


friskis

Foto: Camilla Bäckström

Bild från www.friskis.se


Jag ska testa varenda ledare som kör basjympa hade jag tänkt. Det finns nog 5 - 6 olika att välja på tror jag. De 2 jag testat redan har inte varit nån fullträff än. Jag vill ha en ledare som kör bra musik, peppar och motiverar under hela passet och där glädjen sprutar ut ur öronen. =) Hoppas det finns nån sån där.


Jag sover skitdåligt nuförtiden. Vaknar var 10e minut. Ja det känns så i alla fall. Vet inte om det är kudden eller om vi flyttade sängen till nån slagruta eller att den står fel enligt Feng Chui (stavas säkert inte så) eller vad det är. Men dåligt sover jag. Måste försöka ändra på kvällsrutinerna lite tror jag. Inte äta nåt på ett par timmar innan sängdags. Gå ut en promenad på kvällskvisten och dricka Rooibos te. Kanske hjälper. Jag köpte ju en ny kudde men den har jag inte sovit mycket på. Den var lite för hård. Nåt måste göras. Jag vaknar grinig varje morgon och det blir både Björne och skolan lidande av.


Nä nu måste jag plugga. Deadline på söndag. Eller ja... Det är måndag egentligen men eftersom alla andra deadlines på de andra kurserna är på söndagar så sätter jag dessa också då. Blir enklare i planeringen.


Ha en underbar helg därute!! =)

Av Nenny - 15 oktober 2008 20:31

Det blev ingen träning idag. =( Projektarbetet i skolan fick gå före idag då vi skulle göra en sak som måste vara klar till imorgon. Och för att kunna göra det var jag tvungen att få tag på folk som kunde hjälpa mig med en utvärdering. Det tar både tid och ork det här skolarbetet. Hinner aldrig med nåt annat. Sitter bara och pluggar konstant hela dagarna.

Men det blir träning imorgon istället. Yes yes!

Jag ska inte ta några extra kurser till vårterminen. Även om jag vill så hinner/orkar jag helt enkelt inte det. Jag har att göra så det räcker och blir över med mitt stora kurspaket (Webbdesigner)


Ang glasögonen så velar jag fortfarande lite. Men jag ska till optikern imogron så tills dess måste jag bestämma mig. Det lutar nog mest åt alt nr 1 i nuläget. Får se...

Av Nenny - 15 oktober 2008 12:53

Tobleronet innehöll massor av 35g små toblerone.


Och ja, jag antar att vi äter upp alla själva. =)Av Nenny - 15 oktober 2008 07:50

Det verkar som nästan alla av er gillade alternativ 1. Själv väljer jag nu mellan 1 och 3. Får se vad det blir i slutändan.


Kan förresten berätta att vågen visade -1,4 kilo i måndags. Wohoo!!

Men jag stressar inte nu. Ingen hysteri längre. Inga krav och ingen press. Ingen speciell metod att följa.

Jag tänker helt enkelt äta efter tallriksmodellen i största möjliga mån, ta raska promenader och köra friskis en gång / vecka.

Jag stressar nock med skolan och jag klarar inte av stess så värst bra har jag märkt. Så ingen mer viktstress nu. Lugnt och sansat...


Ikväll är det dags för friskis igen. =) Wihoo!!!

Av Nenny - 13 oktober 2008 17:06

Jag var hos optikern idag för att kolla ut nya glasögon. Jag tror jag provade varenda par i hela affären. Fick låna hem 5 par och nu är jag nere på 3.

Vad säger ni:


Alternativ 1Alternativ 2


Alternativ 3


Säg gärna vad ni tycker. =)
Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se