Direktlänk till inlägg 7 november 2008

Självsvält?

Av Nenny - 7 november 2008 08:35

En Anna skrev:

"Det beror iofs på vad man äter, men 1300 kcal låter för mig nästan som självsvält. Dietister brukar väl rekommendera 1200 som minimum och det är UTAN träning."


Självklart beror det på vad man äter. Men äter man fullkornsprodukter, mat med högs fiberinnehåll, hela korn/frön och massor med grönsaker så är det långt ifrån självsvält. Fördelar man dessutom det hela på 3 större mål och 2-3 mellanmål så blir man aldrig hungrig. Men som sagt så kommer jag att äta mer de dagar jag tränar. Så var inte orolig! =)

 
ANNONS
 
Coyntha

Coyntha

7 november 2008 10:44

Hej gumman! Jag själv äter också 1300kalorier per dag. Det går jättebra. Det är vad min kropp behöver och det är så jag kan gå ner i vikt. Jag tränar massor, de dagarna kan jag äta lite till, men jag överdirver inte.

Det funkar!! OCh du är på G!!

* kram *

http://coyntha.wordpress.com

 
camilla

camilla

7 november 2008 11:12

Hihi nädå jag är inte orolig,jag vet att du har full koll ;)
Kram och ha en trevlig helg

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
Lillgrisen

Lillgrisen

9 november 2008 12:08

Hej! Jag har läst igenom hela din blogg, ja HELA, och känner igen mig så mycket. Det där med att satsa helhjärtat ena dagen, är jättetaggad, och sen sitter man där med en godispåse nästa dag och fattar ingenting. Men du vet ju att du kan, och en dag faller bitarna på plats och du rasar i vikt igen. Så länge man inte ger upp kan man inte misslyckas!

http://lillgrisen.bloggagratis.se

 
Coyntha

Coyntha

10 november 2008 08:44

God morgon! Hur har det gått för dig? Allt bra?
Hör gärna av dig! * kram *

http://www.coyntha.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se