Direktlänk till inlägg 24 november 2008

I brist på rubrik...

Av Nenny - 24 november 2008 12:56

Jo alltså grejen är jag just nu sitter fast. (och har gjort väldigt länge)

Jag bestämmer mig ena veckan för att köra nystart och taggad som fan kastar jag mig hejdlöst ut i tomma intet. Det spelar ingen roll hur jag gör för det faller alltid efter ett par dagar igen. Minsta lilla motgång och jag ger upp. Gång på gång på gång. Om jag bara visste varför eller kunde ta mig förbi det....


Jag orkar inte med det längre. Inte just nu. Jag är så enormt trött på det själv nu. Trött på att lova mig själv en sak ena dagen bara för att bryta det löftet ett par dagar senare.

Jag vill väl tro att jag har motivationen till det och jag vill sååååå gärna, men tydligen inte.


Men som sagt. Jag kommer igen!


Jag SKA klara det. =) 
ANNONS
 
camilla

camilla

24 november 2008 14:09

Ja ta du en pause det kanske är det som behövs :) Det kan ibland faktiskt hjälpa.
Hoppas att du hittar sin motivation nu när du pausar. Och jag vet att du kommer att göra det.
Ha en bra dag
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
Ingen bild

Cee

24 november 2008 18:28

Vet hur precis hur du känner dig ... kram Cee

 
Sofia

Sofia

24 november 2008 21:09

Jag känner igen det där med att börja om varje vecka. Har jag gjort jättelänge. Nu är jag inne på min tredje vecka. Grejen som jag försöker lära mig är att man kan "synda", men det är det där att inte flippa ut helt utan ta upp kontrollen igen. Bra att du inte ger upp! Kom igen!

http://www.halsowannabe.blogg.se

 
Ingen bild

lotta

25 november 2008 01:13

Jag har kommenterat just detta ett flertal gånger men du har alltid valt att ta bort mina kommentarer. Som utomstående har det varit väldigt enkelt att se ett mönster. Du klarar inte av det, du är för svag.

 
Nenny

Nenny

25 november 2008 07:23

Lotta: Jag tar inte bort kommentarer. (Om det inte är spam eller liknande) Jag kan verkligen inte minnas mig att jag fått några liknande kommentarer av dig innan. Men tack för din input.

Det är dessutom precis nyligen jag har börjat godkänna kommentarer. Så har du skrivit nåt i ett tidigare inlägg så är det mycket möjligt att jag inte sett det. Det har hänt att jag fått nya kommentarer på inlägg som är över 1 år gamla som jag inte sett förrän nyligen. Just därför bestämde jag att granska kommentarerna innan de lägges ut på bloggen för att inte missa nåt.

Men ja. Just nu är jag svag.
Men jag kommer att bli stark!!! =)

http://nenny.bloggagratis.se

 
Sara

Sara

26 november 2008 13:21

Hejsan!
Här har du en till som kämpar och kämpar, det tar tid (I know) och det handlar inte om att man är svag som förövrigt är en oerhört klantig kommentar att ge. Det är ju inte det du behöver direkt. Du behöver pepp och det kanske är så att du går ut för hårt, som du själv säger kastar du dig handlöst ut och förr eller senare så kraschar du. Ta en dag i taget, fokusera på en sak istället för allt på en gång, det kan ju hjälpa.
Sänder en massa pepp och tron på att du fixar det!
Kram Sara

http://sarainekliden.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se