Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Svar till Lotta!

Av Nenny - 25 november 2008 07:37

Lotta skrev i en kommentar till detta inlägg:

"Jag har kommenterat just detta ett flertal gånger men du har alltid valt att ta bort mina kommentarer. Som utomstående har det varit väldigt enkelt att se ett mönster. Du klarar inte av det, du är för svag."


Jag svarade med en kommentar i samma inlägg men känner att jag vill förtydliga lite mer.

Jag är ledsen om jag missat nån tidigare kommentar. Jag hade tidigare kommentarer utan granskning vilket innebar att jag ibland hittade nya kommentarer på inlägg som publicerats för mer än ett år sen. Men jag har inte tagit bort kommentarer. (Om det inte varit tydlig spam eller nåt liknande) Så har jag missat det så ber jag om ursäkt. Jag har tyvärr inget minne alls av jag läst några liknande inlägg från dig tidigare.

(Jag har numera kommentarer med granskning och kollar igenom allt innan det publiceras här. Jag har även försökt gå igenom alla inlägg sen jag startade för över 2 år sen och kollat om det var nyare kommentarer där. Tror jag har kollat igenom allt... )


Men visst är jag svag. Även om det gör ont att höra det från utomstående så är jag precis det. Annars hade jag troligen klarat det! Men du kanske har tips på hur jag blir stark och klarar det? För du verkar veta vad som krävs. Eller??

Jag vill gärna vara stark och jag kommer att bli stark!!!! Jag jobbar stenhårt med det!


Tack för ditt inlägg!

 
ANNONS
 
Belebrian

Belebrian

25 november 2008 09:57

Fan vad arg jag blir när jag läser vad hon kommenterat. Strunta i en sådan ynklig människa som tydligen inte har något viktigare för sig i livet än att gotta sig åt andras elände. Du är INTE svag, det är inte det som är problemet. Du är tvärtom väldigt stark som vågar erkänna här på bloggen att du inte klarar det just nu, som låter andra människor följa med dig på din resa och se både dina framgångar och dina motgångar. En svag människa är en människa som Lotta som istället för att komma med tips och stöttande ord häver ur sig minsta elakhet som dyker upp i hennes huvud. Strunta i det Nenny, du kommer klara det här och du ÄR stark!

http://belebrian.blogg.se

 
Lillgrisen

Lillgrisen

25 november 2008 10:15

Tack för pepp i min blogg! Känns bättre idag, och blev bara nååågra kakor igår...

Men vilken himla positiv människa den där Lotta verkar vara då! Verkligen konstruktiv kritik, och precis vad man behöver höra i vår situation. Som om man inte inser själv att man är svag. "Alla andra" kan ju gå ner i vikt, alltså är det mig det är fel på, det fattar man ju :o( Men både du och jag har lyckats förut, så helt fel kan vi ju inte göra. Det är många bitar som ska falla på plats och mycket som ska klaffa för att man ska lyckas gå ner i vikt. Det gäller "bara" att inte gripas av panik när det inte funkar, inte låta allt rasa, utan ta nya tag igen. En dag kommer kraften igen och kilona försvinner.

Oj då, vet inte riktigt vart jag ville komma där, men du fattar säkert.

http://lillgrisen.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

25 november 2008 15:49

Jag hålle definitivt med föregående kommentarer. Ibland kan det vara väldigt lätt att försöka hitta problem hos andra människor, vilket den där Lotta verkligen försöker göra. Jag är av inställning, har man inget positivt (eller peppande) att säga så ska man helt enkelt vara tyst. SÅ strunt i henne!

http://malinjoe.bloggsida.se

 
Mona

Mona

25 november 2008 19:13

Jag förstår att det känns motigt ibland. Det gör det för mig med. Jag kan gråta "blod" över enstaka hekton...

Du kanske måste testa någon annan variant. Har du testat GI? När jag började, så hade jag två veckors intensivfas, vilket innebär att jag totalt ratade allt som hade med kolhydrater att göra. Ingen frukt eller nå som innehåller socker. Kött och grönsaker av olika slag var allt jag åt. Blev jag jätte jätte sugen på kvällen kunde jag äta lite frusna hallon (bär har inte samma fruktsocker om vanlig frukt) och sen mängder med vatten. Jag var inte hungrig och suget försvann. Sen har jag lärt mig genom min resa att det är dumt att ha godsaker hemma eftersom handen lätt slinker ner och tar tag i det där söta...

Du får jätte gärna fråga om du har funderingar. Vi kan peppa varandra :)

http://mittimittliv.bloggagratis.se

 
Christina

Christina

26 november 2008 08:05

Men vilken elak kommentar.Anledningen till att man har en viktblogg på nätet är väl bla. för att man ska få pepp och stöttning.Antagligen så tog hon väl illa vid sig när hon trodde att du sållade bort hennes kommentar och nu hämnas på detta löjliga sätt.När jag hade WP så upptäckte jag också en del kommentarer som automatiskt sållas bort.
Ha en bra dag!
Christina

http://christinasbloggsida.blogspot.com

 
camilla

camilla

26 november 2008 08:54

Jag kan bara hålla med de andra. Tycker man nu så så behöver man ju inte läsa bloggen då eller hur?? Ingen som tvingar någon. Och om man nu ändå vill läsa så kanske man ska tänka sig för innan man kommenterar.
Försök att inte bry dig så mycket om det här. VI vet att du är stark och det ÄR inte lätt att "banta"det går verkligen upp och ner.Kämpa på vännen tror på dig!!
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
Joanna

Joanna

26 november 2008 13:18

Hej!

Vill bara säga att du inte är svag. Du är duktig och stark som fortsätter att kämpa mot det som du tycker är viktigt.

Allt går upp och ner och ibland är man starkare än annars. Men svag, det är du inte!

Kram
Joanna

www.livsvinst.se

http://www.livsvinst.se

 
Ingen bild

Lotta

27 november 2008 10:11

Men det är ju kalla fakta. Du klarar inte av det. Du nystartar och ska äta 1300 kcal per dag, startar matblogg och ska gå 10 000 steg om dagen. Hur länge fungerar det? Någon vecka, högst. Sedan sitter du där med en pizza och en chipspåse igen. Förstår att sanningen gör ont.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se