Direktlänk till inlägg 26 november 2008

Nääähääää

Av Nenny - 26 november 2008 08:41

fruktArgh. Hade planerat att åka och shoppa adventsljusstakar och vinterskor inne i Helsingborg idag. Har verkligen sett fram emot att få komma ut lite. Var ju på väg i lördags men då gick inte bilfan igång.

Har hittat en snygg ljusstake på Åhlens som jag vill ha. Men det småregnar och är inte mer än 3 grader ute. Det ligger snö och is kvar ute på gatorna så det kommer att vara slask och halt som fan under det. Jag har bara sommarskor som blir blöta så fort jag trampar i minsta vattenpöl och de ger noll grepp på is. Så det blir inget med det.


Sen fick jag mail som sa att jag fick U på en av kurserna. Det fattades tydligen kompletteringar. Vilket jag inte förstår, för allt är inlämnat. Har mailat henne för att reda ut det hela.


Nu sätter jag mig och surar i nån hörna här ett tag...


(Bilden har egentligen inget med inlägget att göra. Men jag tog det för nån dag sen när vi fyllde upp vår fruktskål med frukt och nötter)

--------

Men rösta gärna i omröstningen till höger under bilden om ni inte redan gjort det!!

--------

 
ANNONS
 
Annalee

Annalee

26 november 2008 13:34

Halloj! Jag har 8,6 kg kvar att gå ner! Helt otroligt! Det känns underbart. När jag nått mitt mål har jag gått ner 31,2 kg.
Kämpa på, jag vet att du kan!!!
Kram, A

http://aleelin.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

26 november 2008 16:48

Surt med din kurs. Hoppas det löser sig!

http://www.halsowannabe.blogg.se

 
Mona

Mona

26 november 2008 19:21

halloj! jo det är GI jag kör. eller gentligen ska jag väl säga GI inspirerat eftersom jag äter det som serveras på jobbet när jag äter i barngrupp men i övrigt är det GI som gäller. Jag tycker det är toppen och ganska lätt egentligen bara skippa kolhydrater och sen äta allt du känner för i den mängd du själv känner du behöver föra tt bli ordentligt mätt.
har du testat gi?

tråkigt med kursen. hoppas det fixar sig!

http://mittimittliv.bloggagratis.se

 
Christina

Christina

26 november 2008 19:47

Tro sjutton att du blir förbannad när bilen inte går igång.
Hoppas ni får nån ordning på den och att allt det andra löser sig.

http://christinasbloggsida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se