Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Omröstningen och lite shopping i alla fall.

Av Nenny - 27 november 2008 07:29


 Så här ser det ut i nuläget. Viktväktarna leder. Tätt följd av Viktklubb.se och sen GI.


Jag låter den ligga ett par dagar till. Jättekul att se vad som funkar för er andra.


Jag kom iväg och köpte mina ljusstakar och skor i alla fall igår. Jag tog bilen när Björne kommit hem och körde ut. Det tog ett tag att hitta skor men efter att ha letat i några butiker så hittade jag ett par enkla stövelsaker. Kan lägga upp bild på dom sen. De hade kostat typ 899 tidigare och nu var de prissänkta till 699! Varma, sköna och rymliga! Visst fanns det som vanligt massor med snygga stövlar och sånt men jag har för stora vader för att kunna komma i nåt sånt. Men det får bli ett framtida mål: Att komma i snygga vinterstövlar som går längre upp än till anklarna. =)


Förövrigt så visade sig att det var vårt grupparbete som inte gick hem hos lärarna. Så detta måste omarbetas. Allt annat var tydligen ok... =)


Igår kände jag mig dessutom otroligt stark! Stärkt av era kommentarer om att jag inte alls är svag och att jag inte skulle lyssna på Lotta. Och ta mej fan. Jag ÄR stark! Jag håller på att göra upp nya planer inför framtiden. Först tänkte jag vänta tills efter nyår men sen tänkte jag efter: Varför vänta? Varför inte sätta igång nu?? Så det blir lite förändringar inom kort. Jag planerar och lägger upp struktur nu. Förbereder mig mentalt. Snart så!!


JAG ÄR STARK!!!! =)

Muahahahahahahaha!!!

 
ANNONS
 
Malin

Malin

27 november 2008 07:54

Jag har precis samma problem med stövlar, om jag hittar ett par som passar vid vaderna så är de alldeles för stora vid fötterna. Det var lite enklare när jag vägde 20 kg mindre, men bara lite.

http://malinjoe.bloggsida.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se