Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Ännu ett svar till Lotta!

Av Nenny - 27 november 2008 11:06

Lotta skrev igen:

Men det är ju kalla fakta. Du klarar inte av det. Du nystartar och ska äta 1300 kcal per dag, startar matblogg och ska gå 10 000 steg om dagen. Hur länge fungerar det? Någon vecka, högst. Sedan sitter du där med en pizza och en chipspåse igen. Förstår att sanningen gör ont.


Tack för att du bryr dig Lotta! Jag är faktiskt tacksam för dina ord! Tro det eller ej! Det visar trots allt att du bryr dig tillräckligt mycket för att faktiskt skriva ett inlägg till mig...


Ja jag har kört fast just nu. Jag står still och det spelar ingen roll hur många gånger jag startar om så går det inte. Jag sitter fast just nu.

Men att säga att jag inte kommer att klara det är fel! Jag kommer att klara det. Och tack vare dina hårda ord så kommer jag därför att lämna Viktklubb och istället gå med i Viktväktarna med start på tisdag! Jag behöver lite nytändning. Viktväktarna har fungerat för mig tidigare och det kommer att fungera nu!

(Jag var med i Viktväktarna när jag träffade Björne men hamnade då i den klassiska sambofällan... ;) Då hade jag gått ner ca 10 kg med hjälp av VV)

Men ja. Jag måste jobba med mina "nederlag" och min kontroll, det vet jag. Det är ett av mina största problem och nåt måste jag jobba stenhårt med. Men att höra att jag inte kommer att klara det hjälper mig absolut inte. 


Så jag vill inte höra mer att jag inte kommer att klara det eller att jag är svag. För hade det varit sant hade jag gett upp första gången och nu legat i fosterställning o gråtit i en hörna! Så vill du inte hjälpa mig igenom det här och bara gnälla på mig så ber jag dig snällt att sluta. 

Punkt. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karolina

27 november 2008 12:30

Det är klart att du kan göra det här.. alla kan.. det tar bara lite mer tid ibland... och ibland prioriterar man andra saker högre... det har ingenting att göra om man är svag eller stark... tycker att det låter som dumheter bara.. kör på bara.. vi har alla varit i fällan att gå upp o sen försöka gå ner för att sen hamna i fällan igen... men nån gång kommer den där stunden när man känner hur glödlampan i huvet tänds :D kämpa på du kommer nå dit

 
Sara

Sara

27 november 2008 14:32

Själv är jag medlem i Viktklubb.se och för mig fungerar det. Det har tagit tid att gå ner mina 25kg men jag går inte heller upp dem jag har förlorat. En viktminskning är ju inget man gör i en handvändning, både med med- och motgångar. Det hade ju varit rätt trist att bara ha medgångar, eller hur?
Jag tror på dig och du kommer klara det!!
Lycka till!

http://sarainekliden.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

27 november 2008 15:16

Bra sagt!!
Och jag/vi andra tror på dig bara så du vet ;)
Så visa nu den där Lotta att du visst kan fixa detta :)
Stor peppar kram till dig vännen.

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
Ingen bild

a-k

27 november 2008 15:43

Vad skall man säga. Nog är Lotta hård å andra sidan har hon inte fel. JAg tror det är bra med lite nytänkande. VV är nog förnuftigt. Man måste ju åta, och det skall vara gott , mättande och man skall njuta av mat. Det tror jag du kan med dom. Nog kommer det ta lite tid innan du får in tänket och det är väl den tiden som är "farlig" , du kan ge upp. Just inför jul är det väl kanske inte lättare direkt, skall du inte kanske "suga på karamellen" tills efter jul i allafall?

 
Sussi

Sussi

28 november 2008 05:48

Bra sagt!

Det är aldrig bra att säga till någon att man inte klarar av det. Det sa alltid min man till mig när jag började på VV. "Varför skulle du klara det den här gången när du aldrig lyckats tidigare" så sa han. Och sen la han inte ett finger i kors för att hjälpa mig. Och det där sitter i bakhuvudet på mig VARJE gång jag försöker mig på att tappa några kilon. Och det gör att jag nästan gett upp innan jag börjar för "jag klarar ju ändå inte av det".

Det var dessutom inte sant eftersom jag faktiskt lyckades gå ner 20 kilo med viktväktarna en gång men jag var inte tillräckligt ihärdig utan föll tillbaka i gamla vanor och gick så småningom upp alltihopa igen.

Det är bara att ta nya tag! Klart att du klarar det här! Det mentala, varför man äter som man gör, tror jag är jätteviktigt och där har jag inte nått ända fram i min bearbetning ännu. Men jag jobbar på :-)

Lycka till!

Kram

/Sussi

http://www.e-sussi.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se