Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Jo det är dags nu! =)

Av Nenny - 27 november 2008 15:56

A-k skrev:

Vad skall man säga. Nog är Lotta hård å andra sidan har hon inte fel. JAg tror det är bra med lite nytänkande. VV är nog förnuftigt. Man måste ju åta, och det skall vara gott , mättande och man skall njuta av mat. Det tror jag du kan med dom. Nog kommer det ta lite tid innan du får in tänket och det är väl den tiden som är "farlig" , du kan ge upp. Just inför jul är det väl kanske inte lättare direkt, skall du inte kanske "suga på karamellen" tills efter jul i allafall?


Jo jag har tänkt göra nåt nytt ett tag nu. Eftersom jag inte kommer nån vart med Viktklubb länge. Så jag bestämde mig för Viktväktarna. Och jag tänkte faktiskt först vänta till efter nyår. Det var planen. Ha lite tid "off" nu så att säga. Men sen tänkte jag: Varför vänta. Det är NU jag är motiverad. Plus att om jag går med nu så slipper jag överäta i jul och jag slipper "nyårslöfteshysterin" som alltid infinner sig på alla viktminskningsställen efter nyår. Det är bara möten en gång i veckan i min lilla håla och det är tisdagar. Det innebär att de har stängt den 6 jan. Så jag får vänta till den 13 jan för att skriva in mig i så fall och det är för lång tid i nuläget.


Det är nog precis vad jag behöver just nu. Nåt som är nytt och peppande. Jag behöver nog gå på möten. Tror det är bra för mig.  Omväxling!

Känner mig jävligt redo!Jag blir sne i huvet när jag ler. Men jag är gla för de! 

Lalalala


=)


 
ANNONS
 
Malin

Malin

27 november 2008 18:08

Du klarar det! Ha en bra dag

http://malinjoe.bloggsida.se

 
Sofia

Sofia

27 november 2008 19:28

Kör hårt tjejen! Jag har ingen erfarenhet av nån av dina metoder som du listat så jag kan inte komma mer några goda råd... Jag kör nog på min egen metod, som är mycket enkel: inga kakor, godis, läsk, chips, glass, ja du kan listan. Det jag saknar mest är glögg! Jag älskar verkligen glögg!

http://www.halsowannabe.blogg.se

 
Ingen bild

Anna

27 november 2008 20:17

Ska bli spännande att läsa hur det går:-)
Men det är klart du klarar det!

 
Louice

Louice

27 november 2008 21:16

Klart du fixar detta! Jag är ju som du, startat om massor men nån gång ska vi i mål, kanske inte bara det sker så snabbt som vi tänkt men i mål kommer vi förr el senare!
De svagheter man har är man nog så väl medveten om själv så det behöver man nog inte påminnas om...
Jag peppar o stöttar iaf!

http://alni.wordpress.com

 
Christina

Christina

28 november 2008 22:34

Bra,då kan vi nystarta tillsammans.Har också gott över till points efter mycket velande.

http://christinasviktsida.blogspot.com

 
Prralin

Prralin

29 november 2008 08:16

Lycka till!!

http://prralin.blogspot.com

 
Yllet

Yllet

30 november 2008 21:04

Det ska bli skoj att läsa om hur du når din målvikt för DU KOMMER FIXA DET!!
Peppkram!

http://ylletfilosoferar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se