Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Dagens I-lands problem

Av Nenny - 28 november 2008 08:27

Nån som vet om det går att synka sina favoriter som man har på datorn mellan olika datorer och olika webbläsare??

Jag fick ju en laptop av Björne för ett tag sen och har den som pluggdator . Men jag använder min stationära också. Detta innebär att jag har favoriter/bokmärken sparade på inte mindre än 3 ställen. På den stationära kör jag mer eller mindre bara Internet Explorer men på laptopen så kör jag mest Firefox men även lite Explorer här med.

Lite småirriterande ibland när man tex har lagt till en ny blogg på nån av dessa 3 ställen men inte på de andra...


Det kliar i hela kroppen nu så jag måste nog ut på en promenad nu.

Ha en riktigt skön helg där ute!
 
ANNONS
 
Lillgrisen

Lillgrisen

28 november 2008 12:59

Jag kan, jag kan, jag kan!!! Ja alltså inte det du frågar om, det är överkurs, men jag kan göra snygga länkningar i mina blogginlägg. Tack för hjälpen!

När vi köpte ny dator för ett tag sen gjorde jag så att jag mejlade alla mina favoriter till min hotmail. Sen öppnade jag dem i nya datorn och la in dem i favoriter där. Men det kanske blir krångligt för dig, när du liksom får nya hela tiden...

Håller tummarna för din nystart! Jag tänker ta det lite lugnt nu i december, men i januari, då du :o) Så länge vi inte slutar försöka har vi inte misslyckats!

http://lillgrisen.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

28 november 2008 16:55

Oj! här var det också ny layout, precis som Malin =) Stjärnor passar ju såhär till jul. Trevlig helg!

http://www.halsowannabe.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se