Alla inlägg under november 2008

Av Nenny - 24 november 2008 14:09

Ni som håller på att gå ner i vikt eller redan har gått ner i vikt...

Svara gärna på undersökningen här till höger under bilden!

ANNONS
Av Nenny - 24 november 2008 12:56

Jo alltså grejen är jag just nu sitter fast. (och har gjort väldigt länge)

Jag bestämmer mig ena veckan för att köra nystart och taggad som fan kastar jag mig hejdlöst ut i tomma intet. Det spelar ingen roll hur jag gör för det faller alltid efter ett par dagar igen. Minsta lilla motgång och jag ger upp. Gång på gång på gång. Om jag bara visste varför eller kunde ta mig förbi det....


Jag orkar inte med det längre. Inte just nu. Jag är så enormt trött på det själv nu. Trött på att lova mig själv en sak ena dagen bara för att bryta det löftet ett par dagar senare.

Jag vill väl tro att jag har motivationen till det och jag vill sååååå gärna, men tydligen inte.


Men som sagt. Jag kommer igen!


Jag SKA klara det. =)ANNONS
Av Nenny - 23 november 2008 16:33

TACK!
Tack för att ni orkar lyssna på mig!
Tack för att ni stöttar mig!
Tack för att ni peppar mig!
Tack för att ni sparkar mig i baken när jag behöver det!
Tack för ert enorma stöd!
Tack för alla tips och råd!
Tack för att ni finns där ute!
Tack för att ni är NI!!

Det är NI som får mig att fortsätta. Ni som ger mig kraften jag behöver. Utan er hade jag kanske redan gett upp....

Jag kommer inte att ge upp. Jag kommer att kämpa vidare. Jag SKA vinna över det här. Tids nog.

Men just nu behöver jag nog omstrukturera det hela och få en ny infallsvinkel.

Faktum är ju att jag egentligen vet precis hur jag ska göra för att få det att funka. Och det funkar om jag bara gör det. Det vet jag.  
Men grejen är att jag INTE gör det. Och jag vet inte varför. Men kunskapen finns där helt o hållet.

Så jag tar Time Out ett litet tag för att hitta kraften att fortsätta. Just nu känns det inte lönt att hålla på med samma sak om och om och om igen,
det funkar inte just och och känns bara väldigt uttjatat. Jag vet att många vill tipsa om olika metoder som funkar bättre än den förra och det tackar jag för. Men just nu måste jag hitta min egen väg. Nåt som funkar för MIG.

Så ett tag framöver blir jag kanske lite frånvarande här. Men jag kommer fortfarande och hälsar på er där ute!

Ni är bäst!!

TACK!!

Av Nenny - 22 november 2008 10:37

Efit idag. Efit innebär att man tar ett foto i timmen på en vald dag. Läs mer om det här.


snö

06.32 Jag har vaknat och tittar ut. Jo snön som kom igår ligger minsann kvar!


wow

06.45: Wow dags.


frukost

07.09: Frukostdags.


banan

08.59: Tar mig en banan.


Efter detta var det tänkt att jag skulle köra till Ikea för att se om jag hittar nån fin ljusstake att ha i fönstret. Men biljävlen startar inte och jag får bli hemma. Jag som hade sett fram emot att få komma ut lite. Men jag får väl snällt bli hemma då.   =(


te

10.50: Fixar te till mig och Björne. Denna muggen gjorde jag till honom för nåt år sen.


wow

12.20: Spelar Wow. Det blir nog inte mycket roligare idag... Tss.... ;)


kaka

12.30 Tar en liten kaka. Ja den ser ju gigantisk ut här men tro mig. Kameran är väldigt nära...


promenad

13.55: Vi tar en promenad till affären. Det är kallt ute. Säkert en hel plusgrad. ;)


mat

15.07: Det blir en kycklingtallrik idag. Godare än vad det ser ut.tomte

15.59: Julen är snart här. I form av en liten chokladtomte. Hehe.

Jaja det blir ingen bra matdag idag. Det är liksom bara att acceptera...Det var någon som undrade vad jag använder för kamera så jag flikar in det här...


Jo det är en Fuji Finepix f30. Fick den i julklapp 2006. Och då var den bland det bästa som fanns i kameraväg just då. Och den tar fortfarande verkligen bra bilder! Jag är skitnöjd med den!


wow

17.04: Spelar Wow igen. Sitter o fiskar i Org.


17.49: Tar en toapaus och stirrar på tvättkorgen som svämmar över. Den blir konstigt nog aldrig tom...


ljus

19.37: Soffadax. Tänder ljus och gottar ner mig i soffan.


elisabeth

20.17: Elisabeth - The Golden Age går på Canal Plus. Kostymdrama med Cate Blanchet i Huvudrollen


böne

21.47: Björne. Tydligen småchockad över nåt... ;)


tandborste

22.15: Tandborstdax.


Nu får ni inte mer för den 25 öringen... Men vi ses nästa gång.


Stort tack för titten!! =)

Av Nenny - 19 november 2008 14:33

snuttefiltJag använder mat och framför allt godis som snuttefilt. Den tryggheten som alltid finns där. Den tröstar mig, piggar upp mig, ger mig lugn och ro, firar med mig, finns alltid med i alla möjliga situationer. Men dömer mig aldrig.
Barnsligt men sant.


För det är verkligen så det är. Det ÄR min snuttefilt. Min ständiga vän och följeslagare. När jag inte får ha min snuttefilt blir jag rastlös, arg, grinig, irriterad, orolig, ängslig och rädd. Och hur gör man sig av med en snuttefilt som hängt med i 31 år?? Hur fan ska det gå till. Jag måte ju äta. Maten måste finnas där. Jag kan inte bara rycka bort den och kallhjärtat säga att "nu får du fan klara dig utan".

Godiset har jag försökt rycka bort så många gånger att jag tappat räkningen men alltid saknat det för mycket.


Och som alla som haft en egen snuttefilt så vet ni att det inte duger med några ersättare. Just DEN filten och BARA den filten duger. Inget annat.


Men det sägs väl att steg 1 är att identifiera problemet. Sen får man arbeta fram en lösning efter det.
Så problemet är identifierat. Nu ska jag bara hitta lösningen på det...


Tips mottages gärna.


P.s Det blev ingen träning varken igår eller idag på friskis. Som en del av er sagt så blir det oftast inget bra om man går dit fast man inte vill. Och det är så sant så. Det hade inte blivit bra nåt av det. Så det blir raska promenader resten av veckan och lite städande hemma istället.


P.s 2: Helnötet är Björnes. Jag ska inte äta av det...


Tack för allt er stöd!


Av Nenny - 18 november 2008 13:30

Hmm. Jag kan välja att träna idag kl 19.30 eller imorgon kl 17.15 (Sticker tll Malmö på tors så det får ju bli idag eller imorgon)

Jag är inte sugen på nån av dom. Tiden idag är alldeles för sent. Jag kommer inte att vara hemma förrän efter 9. Och då ska det duschas och ätas. Detta pass är visserligen med en ledare som jag inte testat innan men han sägs vara bra. Men som sagt på tok för sent.


Passet imorgon är med en ledare jag inte alls tyckte om och inte alls vill träna med igen men tiden passar mycket bättre. 


Pest eller kolera tycker jag. Men det är väl bara att bita ihop och ta nåt av det. Eller hur?? 

Av Nenny - 17 november 2008 20:43

Jag har under veckan varit riktigt nere (mest på grund av vikten) vilket har lett till att jag tröstätit. Vilket i sin tur gjort att jag gått upp mer igen. Vilket har gjort mig ännu mer nere. Vilket har lett till mer tröstätnig (och mer viktuppgång). En fruktansvärt ond spiral som är enormt svårt att ta sig ur.


Jag vet inte om det varit fullmånen, galna kvinnohormoner, en kombination av de två eller vad. Men det har fått mig att fundera. Vad är det egentligen för kraft som gör att jag väljer att äta en påse godis istället för att låta bli? Vad är det som får mig att slänga en halväten påse chips ena dagen bara för att köpa en ny påse nästa? Vad är det för kraft som får mig att välja en pizza trots att jag egentligen inte är hungrig??


Varför är kraften som säger åt mig att göra vissa saker starkare än den motsatta? Varför har jag inte kontroll över min egen kropp och mina egna tankar? Varför kan jag inte styra över mig själv?? Varför förlorar jag alltid när jag kämpar mot mig själv?  (För det är ju det jag gör) Är jag så svag?


Kanske schizofren? Dubbla personligheter låter inte alls omöjligt. Den ena starkare än den andra. Den andra vinner alltid. Spelar ingen roll vad jag gör.


Den ena bryr sig och anstränger sig.
Den andra skiter i vilket.


Nu ska vi spela lite WoW i alla fall. Båda två!   ;)

Av Nenny - 16 november 2008 09:50


Idag firar vi vår 5e bröllopsdag! =)

Vi gifte oss precis efter midnatt natten mellan den 15/16 nov 2003.


bröllopsdag


Älskar dig så otroligt mycket!

Du gör mig fantasktiskt lycklig!

=)


Puss!


Vi firar med en hotellnatt i Malmö senare i veckan!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se