Direktlänk till inlägg 23 december 2008

Nu börjar det närma sig!!

Av Nenny - 23 december 2008 17:17

En helt magisk himmel visade sig imorse. Fotot visar tyvärr inte hur det såg ut i verkligheten.


Som lilaglänsande bomull eller nåt! Mycket vackert!


Idag lägger jag skolböckerna på hyllan och firar jul. Försöker få in så mycket julstämning som möjligt. Lyssnar på Billy Idols julskiva och äter Romerska bågar! Mmmm julkänsla i två askar! Tihi


Imorgon blir det julfirande med hela tjocka släkten. Ja på min sida då. Vi är varannan jul på min och varannan på Björnes sida. Men det är så mycket folk på min sida. Vi är nog 10 pers och det är enligt mig för mycket. Men det får gå....


Jag vill passa på att verkligen önska alla mina

läsare en riktigt god jul!!!!!! 


 Ta hand om varandra och ät inte för mycket ;)


Så från mig

till er alla

en riktigt

GOD JUL!! 


 
ANNONS
 
Marie Hj.

Marie Hj.

23 december 2008 19:07

Härligt kort på himlen.
Har Billy Idol en julskiva, det visste jag faktiskt inte...Gillar honom starkt!
Ha´nu en underbart god jul!
Kram

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Alex

23 december 2008 22:59

Jättebra blogg! Snodde receptet på kyckling rakt av....

kram Alex

 
Cornelia

Cornelia

24 december 2008 09:26

Önskar Er också en riktigt God Jul.
Njut och ta det lugnt och ät en massa gott!
Kram och pepp
Cornelia

http://www.mia-caramia.blogspot.com

 
Belebrian

Belebrian

24 december 2008 09:28

God jul!

Kram

http://belebrian.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se