Direktlänk till inlägg 24 december 2008

Ingen luft

Av Nenny - 24 december 2008 09:22

Kändes kostigt imorse. Kunde liksom inte få luft. Inte så att jag låg på golvet och var halvdöd men mer att jag på nåt sätt inte fick tillräckligt med frisk luft ner i lungorna. Känner mig inte täppt i näsan eller så. Öppnade fönstrena. Hjälpte inte. Helt vindstilla och halvdimmigt ute. Öppnade alla fönster i hela lägenheten plus balkongdörren i hopp om lite tvärdrag. Nee. Nada. Helt stilla. Det är knappt 4 grader ute. Jag är varm. Trots alla öppna fönster. Den friska luften kommer inte in. Elementen är inte på.


Började städa i nån sorts desperation. Wow är nerstängt under morgonen och jag ska inte plugga idag. Att städa gjorde bara att jag blev ännu varmare. Gjorde köket och sovrummet. Mer orkade jag inte. Varm och flåsig. Skulle inte förvåna mig om jag håller på att få nåt elakt virus eller nåt. Hoppas inte... =(


Kul julväder...

Eller hur?!


 
ANNONS
 
Christina

Christina

25 december 2008 12:19

Hoppas inte att det var något virus som förstörde julafton för dig.
Ha en god förtsättning.
Christina

http://cinasdagar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se