Direktlänk till inlägg 26 december 2008

Nu är glada julen slut slut slut....

Av Nenny - 26 december 2008 08:24

Nu är julen slut. Rätt skönt faktiskt.

Julafton firades hemma hos min syster med min sida av släkten. All fokus på enda barnbarnet som är 4 år. Han fick så många klappar att han nästan drunknade i dom. Jag och björne förväntade oss inget men fick med oss två kuvert hem med lite pengar.


checklistaDet har varit lite mycket mat nu i dagarna. Och lite mycket godis. Men nu är det stopp. Idag skrivs det checklista och räknas points. Nu är det slut på julmat och choklad.


Nästa vägning på VV är inte förrän den 8 jan. Så jag har lite tid på mig nu att arbeta av allt. Och av ska det. =) Idag börjar allvaret!


Nu ska jag ut och se vad ni har hittat på i jul! Hoppas ni har haft det bra!


Ps. Det var nog inget virus. Efter att ha haft öppet i hela lägenheten i några timmar så mådde jag bättre. =)

 
ANNONS
 
camilla

camilla

26 december 2008 19:35

Åhh vad du är duktig som börjat räkna igen :)
ASkulle oxå behövt det men jag vänrar ett tag till ;) Känner att jag måste ta detta brejk ;) Men jag lär ju ha gått upp massor...hihi
kram

http://hallonpajen.wordpress.com

 
Sofia

Sofia

27 december 2008 12:57

Jepp, nu är det back till vardagen! Hoppas julen varit kul!

http://www.halsowannabe.blogg.se

 
Prralin

Prralin

27 december 2008 13:48

Ja, visst är det rakt så att man längtar efter vardagen nu?! Julmat eller choklad någon? Ehhh nej tack... ;)

http://prralin.blogspot.com

 
Ingen bild

Zaza

29 december 2008 13:06

Tackar för motivationen du gav mej när jag läste att du börjat räkna igen! Du gav mej liksom en spark där bak att sätta fart jag oxå! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se