Direktlänk till inlägg 27 december 2008

Döda för choklad...

Av Nenny - 27 december 2008 14:51

Idag är en sån dag.

Rastlös.

Har gått igenom skafferi, kyl och frys säkert 20 gånger. Kanske, kanske finns det nåt där längst in?! Kanske det bara poppar upp nåt gott där inne om jag bara kollar en gång till. (Ni vet hur det är....)


Idag är helt klart en sån dag. Eller det var... Jag satt hemma och väntade på att Björne skulle ringa från jobb. Jag skulle nämligen agera pizzabud och köra dit en pizza när de var hungriga. Själv skulle jag inte ha nån. Men under tiden jag väntade blev jag bara mer och mer sugen på choklaaaaad. Herre gud vad sugen jag var. Jag åt en kaka. Hjälpte inte. Drack lite läsk. Hjälpte inte heller.

Så ringde Björne och jag leverade pizzan. På vägen hem stod jag inte ut längre körde inom en mack och köpte godis!

Japp. Jag gav efter. Min kropp skrek efter choklad och choklad fick den. Men sen har jag inga direkta förbud just nu heller.

Så det får vara en sån dag. Ibland får man ha sånna.... Bara det inte blir för många... ;)


(Bilden är från Liseberg för några månader sen.... Jag köpte inte såååå mycket choklad idag alltså.. )

 
ANNONS
 
Malin

Malin

27 december 2008 21:46

Hahahaha...vilken rolig bild. Jäklar vad hon var sugen på choklad tänkte jag förrän jag såg att bilden var från i somras :D Ja, tänk när man får såna där sug så man nästan håller på att gå åt. Då kan det vara bättre att ta sig en bit för att stilla suget. Heja dig som är så duktig med VV. Kram till dig

http://mallingen.blogspot.com

 
Sofia

Sofia

28 december 2008 11:59

Oj vad jag skrattade när jag såg bilden! Vilken jättetoblerone alltså!!! Hihi

http://www.halsowannabe.blogg.se

 
Louice

Louice

28 december 2008 13:20

Bilden är skojig! Så där känns det ju ibland...man bara måste ha till varje pris o nåde den som kommer o säger att man ska äta en morot istället... :D

http://alni.wordpress.com

 
Malin

Malin

28 december 2008 16:10

Det var inte en liten toblerone.. =) Det godis du åt var ju då ingenting mot den på bilden..

http://malinjoe.bloggsida.se

 
Angel

Angel

28 december 2008 22:09

Vet precis vad du menar med chokladsug, stillade den heeeela julen, nu blir det inget minst 1 månad framåt!

http://angelsblogg.wordpress.com

 
Ingen bild

Marie Hj.

28 december 2008 23:44

Vilken rolig bild! Nästan så många toblerone som det är i den, känns det som om jag har fått i mig under 4 dagar! Men nu så är det slut på godis-ätandet för ett tag...

 
Tjockisen

Tjockisen

29 december 2008 23:54

Förstår att du gjorde det, ibland måste man bara ge med, inget dåligt med det. Lycka till med resten

http://nomoreatjockis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se