Direktlänk till inlägg 29 december 2008

i natt jag drömde

Av Nenny - 29 december 2008 06:12

Jag drömde att jag var på klassträff. Eller ja.... Först var jag hos några vänner. Har inget alls med skolan att göra sen rätt vad det är så är vi i en lokal och det börjar droppa in gamla klasskamrater. Mest från grundskolan men även en och annan från gymnasiet. Vissa känner jag igen andra inte. Det verkar dock först som om ingen var beredd på att det var klassträff för alla verkade känna sig obekväma. Jag var verkligen inte alls beredd.


Klassens minsta kille hade blivit bodybuilder (och växt typ en halvmeter på längden också) nån satt i rullstol, robert från boxer var där (han gick dock inte i min klass) en del tjejer var gravida. En kille i klassen hade blivit renodlad läderbög med läderkeps och en liten hund på ena armen. Vår lågstadielärarinna gick runt med bullar.


Visst var det kul att träffa vissa igen men jag kände mig bara stor, fet och tjock. Jag var typ störst där. Vilket är skumt egentligen, för när jag drömmer om mig själv annars är jag alltid normalviktig. I alla andra situationer. Nu var jag tjock i min egen dröm. Hmm


Drömtydning nån??


Men det är väl motivation om ingen annat... =)

 
ANNONS
 
Prralin

Prralin

29 december 2008 09:19

Visst är det märkligt hur man kan få till det i drömmar? Nästan läskigt... jag drömde också nåt skumt inatt...

http://prralin.blogspot.com

 
Sofia

Sofia

29 december 2008 12:24

Haha! Jag tycker det låter gaska roligt. Ofta sägs det ju att drömmar betyder helt tvärt om, så om du såg dig som tjock så betyder det kanske att du kommer vara smal på nästan klassträff =)

http://www.halsowannabe.blogg.se

 
Ingen bild

Nenny

29 december 2008 14:49

Tack Sofia! =)
Hoppas verkligen att det är så!!!

 
Daniel Dehn

Daniel Dehn

29 december 2008 18:49

PERSONLIG TRÄNING ONLINE!

Det skadar inte att titta in i alla fall :).

Även om kanske inte du själv är i behov av personlig träning, så känner vi nog alla någon som behöver ta ett par kliv i rätt riktning och ta tag i rutiner och livstilen.

Eller om man tränar hårt och letar efter ett sätt att pressa upp sin träning ytterligare en nivå.

Titta då in på länken nedan och läs mer om Personlig träning online!
http://danieldehnpersonaltrainer.activeboard.com/

http://dehn86.bloggproffs.se

 
Mirken

Mirken

29 december 2008 19:26

hahaha... Roligast var nog att du drömde om Robert! Snacka om bra reklam om den till och med tar sig in i dina drömmar! ;)

http://mirken.blogg.se

 
Lillgrisen

Lillgrisen

30 december 2008 11:42

Nä, men Robert, han jobbar ju på Onoff i Östersund :o)

http://lillgrisen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se