Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Testa din viktminskningsprofil

Av Nenny - 30 december 2008 11:29

Tidningen i-Form har ett litet test man kan göra för att få reda på sin viktminskningsprofil.


Jag fick följande svar:


Spontan 
Du tar livet som det kommer och följer dina egna ingivelser. Du hatar scheman och regler.

Så går du lättast ner i vikt: Fyll frys och kylskåp med goda nyttiga saker - så kan du alltid hitta något du känner för. Glöm måtten och köksvågen. Leta i stället upp tallrikar, skålar och glas som passar en lagom portion. Eller köp färdigrätter för en person. Rensa huset på feta matvaror. När ditt humör växlar så tappar du de goda intentionerna. Ställ upp kortsiktiga mål som t ex att äta en frukt till varje måltid - en långsiktig plan är inte något för dig. En personlig tränare kan vara en bra idé, eftersom en sådan uppfyller dina krav på flexibilitet och samtidigt håller dig motiverad.


Stämmer nog ganska bra. Jag är egentligen kass på att planera och ser det mer som ett nödvändigt ont. Speciellt långsiktiga planeringar är inte min grej. Jag behöver mindre mål. Sådana som går att ta på liksom... Ett litet steg i taget.


Här hittar du testen.


P.s Idag är det EFIT och jag fotar för fullt. Bilderna kommer upp lite senare. =)

 
ANNONS
 
Mitt nya liv

Mitt nya liv

30 december 2008 12:37

Jag är uppenbarligen också spontan... =0)
Gott Nytt År!!!

http://nyttoliv.blogspot.com

 
Cornelia

Cornelia

30 december 2008 13:29

Kul, det skall jag testa -)

http://www.mia-caramia.blogspot.com

 
camilla

camilla

30 december 2008 13:42

Jag hade samma som dig....spontan :)
Vill oxå passa på att tacka dig föralla dinauppmuntrande ord :) Tack!
Önskar dig nu ett
GOTT NYTT ÅR!!
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
Belebrian

Belebrian

30 december 2008 22:00

Nu har jag läst i kapp mig hos dig efter ett juluppehåll.
Jag gjorde testet jag med, jag blev analytisk, stämmer till viss del men inte helt. =)

Kramar

http://belebrian.blogg.se

 
Malin

Malin

30 december 2008 22:26

Fick även samma som dig, spontan. Det här med att planera långsiktigt är nog inte riktigt min grej, jag har inte tillräckligt med tålamod helt enkelt. Gott nytt år!

http://malinjoe.bloggsida.se

 
Coyntha

Coyntha

31 december 2008 09:03

Hej gumman! Oj! Det ser bra ut med testen! Det stämmer ganska bra för dig eller hur? Det är roligt med sådana saker.
Jag ska testa mig!! ;)
Spännande med din EFIT!!
* kram *

http://www.coyntha.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se