Alla inlägg under december 2008

Av Nenny - 14 december 2008 06:52

Gomorron! Klockan är 7 och jag är uppe! Skönt. =)


Idag är det ju Efit!! Det innebär att man ska ta ett foto i timmen under hela dagen.

Läs mer om Efit här.


06.40: Gomorron. Precis nyvaken. Och dagens första blev svartvitt. Resten blir i färg. ;)


07.26: Frukost. 2 mackor med leverpastej och gurka. Ett kokt ägg med lite kaviar. Totalt. 7,5 points.  Lite i mesta laget kanske. (Ska äta 20 om dagen)Men det bör jag stå mig ett tag på.


08.03: Slängde igång en maskin tvätt när jag vaknade. Nu är det tråkgörat med att hänga upp den.


08.31: Sätter mig i min lilla plugghörna och tar tag i lite som jag ligger efter med.


09.19: Mellanmål består av apelsin och te.


11.00: Det är kallt ute (och inne). Men vi värmer varandra.


12.27: Är inte direkt hungrig. Frukosten och apelsinen har räckt långt. Men jag tar mig en macka med lite ägg och kaviar på (4p) nu eftersom vi ska hämta hem kinamat lite senare i em.


14.02: Spelar Wow. ;)


15.02: I brist på bättre objekt.


16.12: Vi har hämtat kinamat. Sambal kyckling äter jag. Men låt er inte luras av det starka namnet. Den var inte stark nånstans.


17.32: Ser på film. The Messengers. Halvbra.


18.29: Örjan är linslus.


 

20.45: Dricker vatten


 

21.45: Borstar tänderna.


Det var allt för idag!

Tack för att ni tittade in hos mig!! =)

ANNONS
Av Nenny - 12 december 2008 15:23

Sitter och funderar på om jag ska lägga ut lite recept nu när jag är med i Viktväktarna? Gjorde en god kyckling gryta idag tex.


Bryr ni er om recept?


Vill ni i så fall att jag skriver ut dom här i denna bloggen eller att jag dammar av Matbloggen och skriver in där??

Svara i undersökningen till höger!

ANNONS
Av Nenny - 12 december 2008 08:40

Det har snöat lite inatt. Nu singlar det små små flingor uppifrån. Det kommer sannerligen vara borta i helgen igen.

 


Vill tacka er alla för alla era grattis. Det är skönt att ha er som peppar och ger stöd! =)

Dagarna går lite si och så. Vissa dagar går det utan problem men vissa är värre. Men det är en balans jag inte har hittat än. Och att det dessutom är tråkigt att vara hemma dagarna i ända gör inte saken så mycket bättre. Går och glor på dammråttorna som bara äter sig större och allt som "borde göras". Men jag varken orkar eller vill ta tag i det.

Lusten att plugga är som bortblåst.


Julstämning = 0.

Har fått upp 2 ljusstakar i fönstren. Thats it... Orkar inte bry mig. Det är för stökigt här. Man vet inte vilken ände man ska börja i.


Blev visst lite mycket gnällande här nu. Det var inte riktigt meningen.

Tjo. Det är ju fredag!!!


Ha en skön helg på er!

Av Nenny - 10 december 2008 08:55

Idag har jag noll lust att plugga. Jag har inte varit på plugghumör de senaste dagarna. Vilket har gjort att jag ligger lite efter. Vilket gör att jag har ännu mindre lust att plugga. Blä.

Nu är det bara tungt. Det MÅSTE göras och det gör ju inte saken bättre. Vi får ju dessutom inget jullov heller. Vi har till och med inlämning på nyårsdagen... =(


Jag går ut på en promenad och sen sätter jag väl igång då. Morr, spott och fräs.

Av Nenny - 9 december 2008 20:32

Och det blev minus!!! -1.8 till och med!! Wohoo!!

Det ska erkännas att jag var nervös innan mötet. Även om jag vägt mig hemma under veckan och sett att det gått neråt så var jag ändå nervös. Trodde inte det skulle bli så mycket faktiskt. =) Men självklart är jag supernöjd. Det var en bra start!


Start (v 49): 89,6 kg

Idag:  87,8 kg

Förändring: - 1.8 kg


Idag fick jag motionshäftet och såg att man nu fick motionera ihop så många points man ville. Har för mig att det var begränsat innan. Eller ja, motionera fick man väl göra men man fick bara äta ett visst antal AP då. Nu verkar det som man får motionera ihop så mycket man vill och äta för allt om man vill. Inget jag kommer att sträva efter, men bra att veta! 


Nästa vecka blir det vägning på torsdag. Den nuvarande konsulenten hade sitt sista möte idag och nästa vecka kommer en ny och då blir det bara vägning. Sen får jag försöka klara mig själv hemma till den 8 jan när de öppnar igen efter julen.  Men det går säkert så bra så!!


Jag är på G nu!! Yeah!!! =)


Av Nenny - 9 december 2008 07:04

Vilka bra tips ni kommer med! =) Tack!!


Ikväll är det dags för vägning. Spännande!

Det har gått förhållandevis bra i veckan. Jag åt iofs pizza i helgen. MEN, och det är ett stort MEN här, jag tog en BARNPIZZA och jag åt HALVA!! Det är framsteg!!

En annan dag lyckades jag hålla mig till 3 skumtomtar, som jag klippte i småbitar, och att bara bita huvudet av en chokladtomte. Sen var det nock.

Skumtomtarna räcker väldigt mycket längre när de var sönderklippta... Konstigt  ;)


Jag jobbar på mina mål och belöningslista och tänkte lägga ut den här när den är klar.


Jag skriver in vikten ikväll när jag varit på möte!


Av Nenny - 8 december 2008 13:40

Jag tänker belöna mig själv med nåt skoj vid varje stjärna (var 3:e kilo) och vid ett par andra delmål jag har satt upp.

Det jag har redan är: nya träningsskor, nya träningskläder, hotellnatt med Björne, nya lakan med lite högre och finare kvalitet, nya underkläder och förhoppningsvis en liten resa när jag är i mål. Får väl se vad ekonomin tillåter. 


Men jag vill gärna ha fler tips på vad jag kan belöna mig med. Dock inget matrelaterat. Böcker och smink är heller inget jag bryr mig om. 

Så har ni några tips så berätta gärna!  =)

Av Nenny - 6 december 2008 06:48

UTMANING!!!


Jag utmanar ALLA som läser här att under resten av december ge bort ALLA sina 50 öringar till bättre behövande!

Varenda 50 öring du har hemma eller får i handen när du handlar!


 

Gå igenom spargrisen hemma. Töm alla fickor och väskor. Samla ihop alla 50 öringar du kan hitta!!

Själv har jag sorterat ut alla jag kunde hitta och lagt i en burk. Sen tar jag alltid med mig några när jag går ut. Och har då alltid några liggandes i fickan som jag kan stoppa i tex en insamlingsbössa ute på stan.


Stoppa dom i en insamlingsbössa på ica, ge dom till frälsningsarmén, lägg dom i sparbössorna på McDonalds för Ronald McDonald hus, ge dom till en hemlös, ställ upp en burk på fikabordet på jobbet och gör en insamling. Gör sen en insättning till Rädda Barnen, Unicef, Hjärt och Lungfonden, Cancerfonden eller vilken organisation ni nu vill. Jobbarkompisarna kan hjälpa till att ge förslag på var pengarna ska gå.


Gör en insats. Hjälp andra!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se