Alla inlägg under december 2008

Av Nenny - 5 december 2008 17:51

Jag har mycket att göra med skolan just nu. 2 deadlines som ska vara klara denna veckan och så fick jag omtenta på en av de andra kurserna. Det var visserligen väntat. Men nu blev det mycket på en gång...

Så jag har inte riktigt tid eller ro till att blogga.


Tänkte bara säga att det går bra med viktväktarna. Mycket bra. Jag har fortfarande inte haft tid att kolla upp recept och göra menyer, men det går i alla fall. 

Idag har jag tom plats för ett par skumtomtar! =)


Trevlig helg på er där ute!! 

ANNONS
Av Nenny - 4 december 2008 07:27

Jag var och tränade i måndags. Men den bästa friskisledaren som finns, Elisabeth. Jösses vad jag gillar hennes pass. Allt är bra med hennes pass. Musiken, övningarna, upplägget och givetvis hon själv. Hon är så peppande och glad!

Men när passet närmar sig slutet så säger hon att hon bara ska ha det passet en gång till. Vaaaaaaaaa? Men va fan....  Jo hon ska hålla ett ryggpass istället. Det skulle komma en ny ledare och hålla i detta passet!

Shit vad besviken jag blev. Nu när jag äntligen kommit igång med träningen och hittat en ledare som är så bra att det inte finns ord för det så ska hon sluta med det passet!

Men det är väl inte så mycket jag kan göra... Jag får försöka hitta nåt annat att gå på istället. Hade ju ändå tänkt testa spinning efter nyår så det får väl bli det då.

Men visst fan är det typiskt....

ANNONS
Av Nenny - 4 december 2008 05:58

Jag stänger undersökningen nu. Här är resultaten!! Skitkul att se vad som funkat för er alla där ute!


Min första dag som viktväktare gick rätt bra. Fast jag fick hindra mig själv ett par gånger när jag var på väg att tex ta ett glas juice i förbifarten, eller blev småsugen på kvällskvisten. Men det gick bra. Jag fick i mig 20,5 points. 0,5 points mer än min ranson. Men det är helt ok.

Jag åt frukost runt 7 tiden och sen jobbade jag med min skoluppgift hela morgonen. Jag varken hann eller hade ro att äta. Björne kom o frågade om han skulle fixa iordning nåt till mig som jag kunde äta framför datorn men eftersom det skulle passa med pointsen så fick det vänta. Jag fick i mig en clementin och en kopp te bara. När jag äntligen blev klar med uppgiften, runt 2 tiden, så gick jag bort till affären och köpte kycklingfilé, potatisgratäng och champinjoner. Detta fick bli middag. Jag har inte haft tid att planera menyer eller handla hem nåt vettigt än. Men det var helt ok. Jag är glad att jag är på G!


Jag är uppe tidigt idag, klockan är bara ett par minuter efter 6. Men det är rätt skönt. Nu ska jag i lugn o ro äta frukost och läsa ikapp hos er.


=)Av Nenny - 2 december 2008 18:49

Idag har jag skrivit in mig på Viktväktarna. =) Wohoo!!

Imorgon börjar jag räkna points. Jag ska äta 20 points om dagen.

Men jag får berätta mer sen. Nu måste jag plugga. Hoppas jag hinner färdigt med uppgiften bara... Deadline imorgon. Pust.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se