Direktlänk till inlägg 3 januari 2009

Tea Time

Av Nenny - 3 januari 2009 10:00

Bra att ni förstår mig trots skånskan. =)


Igår fick jag en avi i brevlådan och idag hämtade jag ut min belöning för min första stjärna. (Som jag fick innan jul)


te 

Mmmm. Julte, Lussete, Grön Chai och Formosa Oolong. Beställda från världens bästa teaffär: Kränku i Visby på Gotland! Mmm. Min absoluta teaffär i alla kategorier!! =)


Annars är det bara en väldans massa pluggande nu. Jag sitter klistrad framför pluggdatorn hela dagarna och sliter med uppgifterna. Det går väl sådär... Blir dessutom lite småsugen på godis när jag sitter o pluggar. Jag vill gärna ha en skål med godis brevid mig. Gammal vana som måste brytas. Har köpt hem riskakor som får funka så länge. Köpte även hem lite nötter men efter att ha upptäckt att det är 1,5 points!!! i EN paranöt. Så lade jag undan dom igen.


Nu tillbaka till pluggandet.

Imorgon blir det "nyårsjympa"! =)

 
ANNONS
 
Malin

Malin

3 januari 2009 10:30

Men wiiieeee, vad roligt det var att se din videoblogg!!! Hihi, inte visste jag att du pratade skånska, men jag förstod ändå :D Du är jättefin!!! Kram till dig

http://mallingen.blogspot.com

 
Lillgrisen

Lillgrisen

3 januari 2009 11:46

Nu känner jag mig nästan avslöjad här, för jag sitter minsann och stoppar i mig godis för fullt :o) Jag är en dååålig människa!

Men man tänker ju så bra när man äter godis :o)

http://lillgrisen.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

3 januari 2009 15:52

1,5 i en enda nöt? jisses det var mig en överraskning! Tur att jag inte är nån "nötmänniska" =)

http://www.halsowannabe.blogg.se

 
Cornelia

Cornelia

3 januari 2009 19:18

Lycka till med nyårsjympan. Kör hårt.

http://www.mia-caramia.blogspot.com

 
c

c

4 januari 2009 13:33

Te är så gott!! Här har du en STOR te drickare *skratt*

http://cettciliasklotter.blogg.se

 
Annie

Annie

4 januari 2009 20:58

Å, så gott med te från Kränku! Kanske man skulle beställa... Så kul det var att se dig "live" också, din skånska var helt förståelig, inte alls någon rotvälska! ;o) Heja till viktminskningen, nu tar vi dem!!!

http://viktigating.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se