Direktlänk till inlägg 7 januari 2009

Trist att planera mat.

Av Nenny - 7 januari 2009 13:21

Det känns trist just nu att planera mat. Att kolla upp recept, kolla vilka matvaror som behöver handlas hem, handla hem dom och sen laga till. Och sen plocka med disk o sånt såklart. Men trots det blir det varken pizza eller godis. Nepp. Jag håller mig ifrån sånt nu. Björne har köpt hem både pizza o godis men jag ska inte ha nåt. Nej nej nej. Och det går bra. Lite småsug när jag pluggar en massa men inget jag inte klarar av.


Eftersom jag inte har lust/ork att laga mat blir det mest halvdant. Vilket brukar resultera i att jag äter lite mer än mina 20 points om dagarna. Planering är ju a och o i det här. Får se om jag orkar ta tag i det efter helgen kanske. Nu har jag tenta på fredag.  Och imorgon är det första invägningen detta året. Jag räknar med ett plus... Frågan är bara hur stort...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cee

7 januari 2009 15:54

Ta nu tag i det igen och gör det inte halvdant jag vet hur du känner dig har varit där så många gånger för man orkar inte men låt det inte ta över hand så det blir åt andra hållet, lite gran är ok =) Detta fixar du det har jo gått så bra dom första par veckor och jag tror på dig skickar en massa pepp om det blir + imorgon så har du snart trollat bort det igen kom igen nu vänta inte =)
pepp och kram Cee

 
Ingen bild

Nenny

7 januari 2009 16:26

Jo det är så sant så!
Jag MÅSTE ta tag i planeringen. Det är bara att göra det.
Ska försöka avsätta tid kanske 2 ggr / vecka för att planera in maten.
Tack för din pepp!!
/Nenny

 
Malin

Malin

7 januari 2009 17:51

Planering av mat är verkligen inte alls kul, speciellt om man har mycket att göra i övrigt.

http://malinjoe.blogg.se

 
Cornelia

Cornelia

7 januari 2009 18:34

Ja det är märkligt hur olika lust man har för det där, ibland kan det vara skitkul och ibland hur trist som helst. Denna veckan var OK för mig men jag känner på mig att jag kommer att tycka det är mycket tråkigare till nästa vecka.
Kram och pepp

http://www.mia-caramia.blogspot.com

 
Sofia

Sofia

7 januari 2009 18:42

Åh jag förstår dig, jag orkar inte med matplanering. Det gick bra för mig före jul men denna första veckan tillbaka efter nyår har varit seg. Det är svårt att stå på sig mot sig själv. Kämpa!

http://www.halsowannabe.blogg.se

 
sanna

sanna

7 januari 2009 21:04

Jag tycker det är jätte roligt att planera och göra matlister. Fast visst tröttnar jag ibland speciellt när man stått och gjort mat och båda barna total vägrar att äta.

Fast nu när jag inte behövde göra mat över helgerna, tycker jag det jätte kul igen..

Kramen

http://sannasuppner.blogg.se

 
Lotta

Lotta

7 januari 2009 21:23

KOm igen, här kommer lite extra peppning till dig. Är det så att du får i dig bra mat, mycket grönsaker, frukt och vatten så kommer också din hjärna att fungera bättre. Det är jag övertygad om. Det är också väldigt bra att ta sig små promenader ibland. Man behöver faktistk inte känna att man måste vara ute hur länge som helst.. 10 minuter är bättre än ingenting. Gå ut, gå 5 min vänd o gå tillbaka igen till pluggandet. Lycka till med tentan!
Lotta

http://www.viktinfo.wordpress.com

 
Christina

Christina

7 januari 2009 22:30

Det är det jag också kan känna när man viktmiinskar är all denna jäkla planering hela tiden.

http://cinasdagar.wordpress.com

 
mona

mona

8 januari 2009 08:22

om suger kommer, borsta tänderna. vet du inte vad du ska äta, gör en sallad med räkor eller vad du nu gillar och drick määäännngggder med vatten!

http://mittimittliv.bloggagratis.se

 
anna

anna

9 januari 2009 08:44

Jag brukar planera vecka för vecka det är mycket lättare att äta rätt då. För annars blir det som du säger att det slinker ner för mycket.

Anna

http://annassmalaliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se