Direktlänk till inlägg 10 januari 2009

Sjukt rastlös = sjukt godissug ? Eller?

Av Nenny - 10 januari 2009 08:37

Igår var första gången på länge (läs en vecka...) som jag var riktigt godissugen. Eller egentligen inte om man tänker efter. (Och det är ju det man ska göra...Inte bara ge efter för den första känslan som väller över en)
Jag var INTE jagmåstehagodisNUUUUannarsdööööööörjag-sugen. Jag var däremot SJUKT rastlös. När jag är rastlös vill jag bara äta. Allra helst godis då. Det är ett beteende jag är medveten om men snappar inte alltid upp det utan brukar bara anta att jag är just godissugen. Det blir ju ofta så i vår vanevärld.


Jag åt 2 riskakor och 4 valnötshalvor men det hjälpte inte. Det kliade i hela kroppen. Ville inte sitta still. Klockan var runt 8 på kvällen så jag hade ingen större lust att gå ut och gå. Björne hade lagt sig så jag kunde inte börja städa eller plocka. Jag satt och nästan skakade i soffan så rastlös jag var. Men jag höll ut! Det satt nog i !½ timme innan det ebbade ut. Men jag vann!! Muahahaha. Jag gav inte efter.


tomtarTill historien hör också att jag köpte chokladtomtar till extrapris i torsdags. (Idiotiskt, jag veeet) Det var så billigt att jag bara var tvungen. Sjukt billiga. (Hmm... Precis det beteendet som jag försöker vänja mig av med.... )


MEN de ligger fortfarande kvar ORÖRDA i skafferiet. De ska inte röras heller. Kanske äter jag en sista helgen i feb. När jag gått 2 månader utan godis, snax, snabbmat o läsk. Men inte innan dess.


Note to self... Att tänka lite extra på

-- Skaffa nåt att sysselsätta mig med när jag blir så här sjukt rastlös
-- INTE köpa hem saker "bara för att det är SJUKT billigt"
-- Tänka efter vid varje känsla. Är jag verkligen godissugen nu eller vad är det egentligen.


Det är dessutom EFIT idag så bilder kommer upp lite senare. =)

 
ANNONS
 
Malin

Malin

10 januari 2009 09:06

Duktigt av dig att stå emot.. =) Jag hade exakt samma känsla igår kväll, så det blev en banan och lite handarbeten. Jag antar att kroppen håller på att vänja sig nu.

http://malinjoe.blogg.se

 
Sanna

Sanna

10 januari 2009 09:21

Tack för dina ord vännen... Jag förstår dig så väl med godissuget, det är väldigt jobbigt för mig blir det som en besatthet när det sätter igång.

Känner igen med att köpa godis på extra pris. Övertalade sambon att det kunde vara bra att ha, om man skulle behöva och när det var så billigt och allt.

Men tyvär som allt annat så åker det in i munnen på en gång... Hihiii...

Nu ska jag göra frukost till familjen, för hungrig blev jag. =)

Ha en fin lördag

http://sannasuppner.blogg.se

 
Lotta

Lotta

10 januari 2009 12:09

Bra jobbat! Det krävs mycket av en att stå emot och det är skitbra jobbat verkligen. Jag håller med dig om att det är svårt att gå i affären o se extrapriserna och av ren vanaplocka till sig... Om ett tag hoppas vi på att det begäret också försvinner. Kämpa på!
Lotta

http://www.viktinfo.wordpress.com

 
Belebrian

Belebrian

10 januari 2009 16:47

Bra kämpat med att stå emot godissuget! Det kan vara riktigt tufft att stå emot, speciellt om man har råkat handla hem något gott. Det där skötte du galant i varje fall!

kram

http://belebrian.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se