Alla inlägg under januari 2009

Av Nenny - 8 januari 2009 20:15

Idag gick jag lallande och lycklig ut från ViktVäktarmötet. Detta trots att jag fick ett rejält plus idag. +2,2 kilo drog jag på mig över jul o nyår.

Men det är så jävla kul att gå på möten. Åhh vad jag behövde det idag. Det var precis rätt. Känner mig såååå på G när jag är på möten. 

Att få råd, stöd, peppning och inspiration. Man är alltid välkommen och man får träffa likasinnade. Det är skitkul helt enkelt! Skulle vilja gå på möte varje dag i veckan. =) 


Nu är jag motiverad som fan att bli av med pluset jag drog på mig. 


Idag: 88,8 kg

Före jul: 86,6 kg

Förändring: +2,2 kg


Yeah!! =)

ANNONS
Av Nenny - 7 januari 2009 13:21

Det känns trist just nu att planera mat. Att kolla upp recept, kolla vilka matvaror som behöver handlas hem, handla hem dom och sen laga till. Och sen plocka med disk o sånt såklart. Men trots det blir det varken pizza eller godis. Nepp. Jag håller mig ifrån sånt nu. Björne har köpt hem både pizza o godis men jag ska inte ha nåt. Nej nej nej. Och det går bra. Lite småsug när jag pluggar en massa men inget jag inte klarar av.


Eftersom jag inte har lust/ork att laga mat blir det mest halvdant. Vilket brukar resultera i att jag äter lite mer än mina 20 points om dagarna. Planering är ju a och o i det här. Får se om jag orkar ta tag i det efter helgen kanske. Nu har jag tenta på fredag.  Och imorgon är det första invägningen detta året. Jag räknar med ett plus... Frågan är bara hur stort...

ANNONS
Av Nenny - 5 januari 2009 18:28

Jag trodde det bara var en myt.

En skröna.

Jag vågade inte tro det förrän jag såg det med egna ögon.


Men vänner....

Det finns hopp!

Här har ni bildbevis!

Det ÄR sant!TVÄTTKORGEN HAR EN BOTTEN!!!!! =)tvättkorg

Av Nenny - 4 januari 2009 19:50

Nyårsjympa var det ja. Det var inte speciellt skoj faktiskt. Medelålders kvinnor, alldeles för högt tempo och inte speciellt kul rörelser. Tyvärr. Det kommer att köras medeljympa här nu med start v 3 men då blir det ännu högre tempo sa ledaren. Men eftersom det tar emot nåt enormt att köra 2,5 mil enkel resa till Ängelholm för att träna på friskis så är detta nog ett bättre alternativ. Billigare också. Dessutom leder inte braiga (vi låtsas att det är ett ord) Elisabeth basjympan längre. =(

Ska kolla upp det andra träningsstället också. De som har spinning. Känner ändå att jag måste komma igång med nåt igen.


Efter passet blev jag helt slutkörd. Trött och matt i hela kroppen. Kände mig nästan sjuk. Blev helt konstig i halsen och har hostat och harklat mig så mycket att jag är helt hes nu. Jag har legat på soffan hela dagen och inte orkat ta mig för nåt.

Brukar man inte bli pigg av att träna?? Eller??

Av Nenny - 3 januari 2009 10:00

Bra att ni förstår mig trots skånskan. =)


Igår fick jag en avi i brevlådan och idag hämtade jag ut min belöning för min första stjärna. (Som jag fick innan jul)


te 

Mmmm. Julte, Lussete, Grön Chai och Formosa Oolong. Beställda från världens bästa teaffär: Kränku i Visby på Gotland! Mmm. Min absoluta teaffär i alla kategorier!! =)


Annars är det bara en väldans massa pluggande nu. Jag sitter klistrad framför pluggdatorn hela dagarna och sliter med uppgifterna. Det går väl sådär... Blir dessutom lite småsugen på godis när jag sitter o pluggar. Jag vill gärna ha en skål med godis brevid mig. Gammal vana som måste brytas. Har köpt hem riskakor som får funka så länge. Köpte även hem lite nötter men efter att ha upptäckt att det är 1,5 points!!! i EN paranöt. Så lade jag undan dom igen.


Nu tillbaka till pluggandet.

Imorgon blir det "nyårsjympa"! =)

Av Nenny - 2 januari 2009 09:46

En liten kort videohälsning från mig!

Första gången jag gör det. Hoppas allt funkar och att ni kan förstå mig... ;)


Ljudet är inte det bästa men det får gå ändå!Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se